Blissi Special Days

14 de musical – Johan Cruijff

Relaxed beginnen Deze wensdag begon bij Dandon Beauty, Hair & Wellness waar de moeder uit het gezin werd verrast met een wellness massage.  Dit was haar eerste keer op de massagetafel en aan haar reactie te merken zeker niet de laatste. Rozig van de wellness gingen we richting Jobs Koffiekamer voor een broodje kroket en een prima tosti. Altijd goed! Tijdens het eten rees meerdere keren de vraag wat er verder nog op het programma zou kunnen staan. Verrassingen blijven leuk 😊. 

Haren in de krul en een fotoshoot

Na de lunch stopten we bij kapper Hizi Hair. Hier werden de haren gewassen en mooie krullen gezet. Het was genieten in de kappersstoel. Tiptop in de haren werden we bij het volgende adres verwacht; een fotoshoot. Altijd leuk om er later weer eens bij te pakken. Waardevolle herinneringen die je mee terug nemen naar deze wensdag. En gelukkig was het droog dus konden we naar buiten voor mooie plaatjes.  

Licht uit, spot aan!

Toen richting AFAS Theater Leusden waar een droom werkelijkheid werd. Tobias, die Johan Cruijff speelt in de musical 14, stond al klaar om de dames te ontvangen en te vertellen wat de plannen waren. Dat leverde stralende ogen en big smiles op! 😉. Dochter wil namelijk graag actrice worden en had de wens uitgesproken om een stukje uit de musical voor haar moeder te spelen. Zo kon zij haar in ieder geval vandaag op het toneel zien in een professionele setting. Hoe fantastisch is het dan als de cast van een musical tijd maakt om deze wens werkelijkheid te laten worden. Ontroerend en gaaf tegelijk. 

Na een tour achter de schermen werd er geoefend, gegeten en was het grote moment daar; dochterlief stond als een vis in het water tussen de cast alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Van plankenkoorts was (in ieder geval niet zichtbaar) geen sprake. Een optreden om door een ringetje te halen. 

Tot slot hebben we in de loge met elkaar naar de voorstelling gekeken en na afloop was er nog gelegenheid om afscheid te nemen van Tobias. Wat een dag! 

We kijken terug op een dag met dierbare herinneringen die dankzij onze vrijwilligers en sponsoren gerealiseerd kon worden. Heel hartelijk dank voor jullie medewerking! 

De wensdag was een onvergetelijke
10+, zo bijzonder om op het toneel
in een echt theater te staan en mee
te doen met de cast van een musical.

De dag was compleet met
onverwachte verrassingen.

Even een dag zonder kanker,
we hadden dit zo nodig.

Roelanda & Angela

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-GL-007-GB - Ekris BMW en MINI Veenendaal
AFAS Logo
5

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *