Blissi Special Days

Tour door de Johan Cruijf Arena

Papa Bjorn, mama Patricia, Milan (8) en Finn (5) hadden een gezamenlijke wens: als gezin een keertje naar de Johan Cruijf Arena in Amsterdam. De wens werd ingediend bij Bliss to Shine, en zo kwam het (voet)balletje aan het rollen.

Het gezin uit het Limburgse Nuth moest er een flinke rit voor over hebben, Amsterdam ligt immers niet om de hoek. En vooral voor Bjorn was het van belang dat de rit ook comfortabel zou verlopen. Met dank aan Welling Autobedrijven Heerlen was dat meer dan gelukt, met de door hen beschikbaar gestelde 7-zitter. Onder begeleiding van Bliss-topper en Rotterdamse in hart en nieren (just saying..) Joke vertrok het gezelschap ‘s morgens al naar de hoofdstad. Om 13 uur startte de rondtour door het stadion.

In het stadion werden de Limburgers opgewacht door Ajax-medewerker Chris, die uitgebreid de tijd nam voor de rondleiding. De deelnemers ontvingen eerst nog een pasje, en papa Bjorn kreeg een Ajax-sjaal omgehangen. Eerst nog even op de foto voor een ‘green screen’ en door naar de eerste echte stop in het stadion: het veld der  velden.

NIET COMFORTABEL

Het gras, waar overigens heel hard aan gewerkt werd, mocht uiteraard niet betreed worden, maar zo was het al enorm indrukwekkend. En Chris maakte er een heel interessant verhaal van, met weetjes die zelfs Bjorn nog niet kende. Na het veld was het de beurt aan de kleedkamer van de ‘gasten’. Daar waren ook shirtjes opgehangen van beroemde spelers, die zich daar echt hebben omgekleed en de rust hebben doorgebracht. En wist u al dat clubs de kleedkamers van de gasten niet heel erg comfortabel maakten? Gewoon, als pesterijtje…

Na dat gedeelte van het stadion te hebben gezien kwam ook het Ajax-museum nog aan de beurt. Ook daar weer veel bezienswaardigheden en interessante weetjes. Chris, onze tourguide, toonde zich een echte kenner!

Na de tour door het stadion mocht een bezoekje aan de fanshop niet ontbreken. Als afsluiting deed het gezelschap nog een hapje en een drankje bij JinSo Loungebar en Restaurant. Hierna werd de rit naar het Limburgse Nuth weer aangevangen.

Bij het afscheid gaf het gezin aan dat ze een hele fijne dag gehad hebben, een super ervaring!

Wij van Bliss to Shine hopen dat we opnieuw een gezin een koffer vol herinneringen hebben bezorgd, want dat is tenslotte waar wij het voor doen!

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Scherpzinniger - Bliss to Shine

Scherpzinniger fotografie

Ajax foundation - Bliss to Shine

Stichting Ajax Foundation

Welling - autobedrijven

Welling autobedrijven Heerlen

JinSo Loungebar

JinSo Loungebar en Restaurant

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *