AMBASSADEUR

LINDA LEX

Linda Lex is een ervaren topondernemer en businesscoach. Zij is dé expert op het gebied high end ondernemen vanuit Inline Leadership en helpt bevlogen ondernemers om vanuit een krachtige basis een vrij en succesvol leven en een hoogwaardige business met impact te creëren.

AMBASSADEUR

LINDA LEX

Linda Lex

‘KANKER HEB JE NIET ALLEEN’

Met veel plezier en toewijding draag ik de mooie missie van Stichting Bliss to Shine al vanaf het prille begin een warm hart toe. Wat deze stichting zo uniek maakt is dat alle keuzes die zij maken en de dingen die zij doen geheel in lijn liggen met haar unieke gedachtengoed, kernwaarden en principes zodat zij focus blijft houden op wat echt belangrijk is. Het hogere doel.

Door groots te durven denken vanuit kansen en mogelijkheden, de consistente professionele aanpak, toewijding en betrokkenheid van zowel het bestuur als de vele vrijwilligers, zorgt ervoor dat deze stichting in staat is om hun missie succesvol uit te dragen en optimaal kunnen blijven groeien, presteren en excelleren op landelijk niveau.

Met maar 1 doel voor ogen: Het samen met andere betrokken partners, sponsoren en vrijwilligers  creëren van ontelbaar veel waardevolle en onvergetelijke momenten in het leven van mensen die te dealen hebben met kanker, zodat zij even hun zorgen aan de kant kunnen zetten en volop kunnen stralen!