AMBASSADEUR

SANDRINE KWAST

Sandrine is coach met verpleegkundige achtergrond. Met haar bedrijf WEERinREGIE, biedt zij coachtrajecten voor mensen die door kanker zijn geraakt. Dit doet ze voor patiënten én voor mantelzorgers.

Als verpleegkundige zag ik jaren geleden al dat kanker niet alleen invloed had op de patiënt, maar ook op de naasten. Het doet veel met relaties.

AMBASSADEUR

SANDRINE KWAST

Sandrine Kwast - BlisstoShine

“JE BENT NIET ALLEEN!”

Toen daarnaast, inmiddels dertien jaar geleden, haar eigen vader op jonge leeftijd overleed aan de ziekte, heeft ze de impact van kanker zelf ook ervaren.

Na zijn overlijden, was ze lang bezig om ‘alle ballen hoog te houden’. Blijven werken, emoties, paniekaanvallen, slaapproblemen en mantelzorgen, een combinatie die niemand lang volhoudt. Dit heeft Sandrine ertoe gebracht haar eigen bedrijf te beginnen en van betekenis te kunnen zijn voor anderen die hetzelfde proces moeten ondergaan.

“De impact van kanker is enorm. Voor degene die het overkomt betekent het dat je ineens tot patiënt wordt gebombardeerd. Maar voor de naasten verandert er ook veel! Vaak gaat de aandacht uit naar de patiënt. Maar de naasten, verdienen die aandacht ook. Om het zorgen te kunnen volhouden. Om ook even hun hart te kunnen luchten. Om overeind te blijven”

“Ik was aanwezig bij de allereerste Bliss Shine Day in 2018. Een dag vol energie, verwennerij en bijzondere ontmoetingen. Dat dit is uitgegroeid tot Bliss to Shine vind ik waanzinnig. Het is zó belangrijk dat hier aandacht aan besteed wordt!

Als ambassadeur zal ik me hard maken voor het verbinden van organisaties en bedrijven met deze stichting, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen kennismaken met Bliss. Want kanker voelt misschien eenzaam, maar je bent niet alleen!