Informatie

Areola Restauratie

Welkom bij PMU Studio 0318, dé expert op het gebied van permanente make-up (PMU) met een focus op zowel cosmetische als medische toepassingen. PMU Studio 0318 gelooft in de kracht van permanente make-up om het zelfvertrouwen en welzijn van haar klanten te versterken. Eigenaresse, Jo-anne van den Dikkenberg-van Schagen, is een gepassioneerde professional met een uitgebreide achtergrond in zowel cosmetische als medische toepassingen van permanente make-up.

PMU 0318
Een Nieuw Perspectief op Huidverbetering

Medische Permanente Make-up:

De studio is gespecialiseerd in het camoufleren en verbeteren van medische aandoeningen, zoals littekens en striae. Jo-anne heeft een uitgebreide opleiding gevolgd om de huid te begrijpen en heeft zich vervolgens gespecialiseerd in medische toepassingen van permanente make-up.

Ze kan helpen bij het verminderen van littekens door de huid te stimuleren om te genezen en het resultaat te verbeteren. Voor vrouwen die striae ervaren na een bevalling, biedt PMU Studio 0318 effectieve behandelingen om deze te camoufleren en de huid te verbeteren.

Een Betekenisvolle Dienst voor Ex-Borstkankerpatiënten

Areola Restauratie

Een van de meest betekenisvolle diensten die PMU Studio 0318 aanbiedt vanaf 2024, is Areola Restauratie. Jo-Anne gaat ex-borstkankerpatiënten helpen door het reconstrueren van de tepelhof na borstreconstructie. Helaas is deze waardevolle dienst nog niet goed bekend bij veel mensen. Met een Areola Restauratie kunnen vrouwen hun zelfvertrouwen en gevoel van vrouwelijkheid herstellen na een moeilijke periode. Er wordt doormiddel van een medische tatoeage een 3D tepel gecreëerd die niet van echt is te onderscheiden.

Een Unieke Aanpak voor Elke Klant

Bij PMU Studio 0318 begrijpt Jo-Anne dat elke huid anders is, en daarom biedt zij aan elke klant een op maat behandeling aan voor elke klant. Jo-Anne is zeer bedreven in het begrijpen van de individuele behoeften en wensen van haar klanten, en ze werkt nauw samen met elke klant om het gewenste resultaat te bereiken. Of het nu gaat om een cosmetische behandeling, zoals een infra eyeliner, of een medische toepassing, zoals het verbeteren en camoufleren van littekens, haar studio staat klaar om de best mogelijke oplossing te bieden.

Wilt u meer ontdekken over de mogelijkheden van permanente make-up en de medische toepassingen ervan?

Neem dan contact op met:
PMU Studio 0318
Fokkerstraat 3
3905 KV Veenendaal

U kunt ook contact met ons opnemen via
E-mail: info@pmustudio0318.nl
Telefonisch: 0318 252772 en 06 57673461

U kunt u als model opgeven voor haar opleiding die begin 2024 plaats vindt.
Dames/heren die geen tepel meer hebben en waarvan de operatie langer dan 9 maanden geleden is. Of dames/heren die al een tepel tatoeage hebben die opnieuw gedaan moet worden. De behandeling is geheel kosteloos van begin tot eindresultaat.

Jo-Anne beheerst het vak al jaren, dit is slechts een uitbreiding ervan. U kunt wel stellen dat in goede handen ben.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *