BEDRIJFSWENS

Onze stichting vervult wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker. Het kan voorkomen dat een medewerker van jouw bedrijf en ouder van kinderen wordt getroffen door kanker.

Wil je eens iets anders doen dan een fruitmand en een kaartje? Dan nodigen wij jou van harte uit om contact met ons op te nemen.

BEDRIJFSWENS

Samen kunnen wij bekijken of en wat wij voor het gezin zouden kunnen betekenen. Het zou grofweg inhouden dat onze stichting een wensvervulling organiseert, en dat jouw bedrijf de activiteiten financiert. Omdat er ontzettend veel mogelijk is,  kunnen wij samen kijken wat mogelijk is voor een op maat gemaakte wensvervulling.

Omdat het voor een bedrijf niet mogelijk is onderscheid te maken tussen medewerkers met kinderen en zonder kinderen, bieden wij deze service voor alle medewerkers die getroffen zijn door kanker. Herinneringen maken en een dagje vol afleiding en zonder zorgen. Even een dagje mens zijn, in plaats van patiënt. Dat gunnen we toch iedereen?

HET MOOISTE WERK IS SAMENWERKEN

JA, ik wil informatie over de bedrijfswens

  Wanneer je contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden je persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze PRIVACY STATEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN

  JA - Ik geef toestemming

  Na verzending ontvang je een bevestiging in de mail.

  Meer informatie of mogelijkheden bespreken?

  Neem contact met ons op!

  Onze Bank & bedrijfsgegevens:

  NL79 ABNA 0891 562 222
  t.n.v. St. Bliss to Shine

  KVK: 70162166
  RSIN: 858168868

  Bedrijfswens - Bliss to Shine

  Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kan je een deel van je donatie via de belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat je netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kan je naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!