BEDRIJFSWENS

Onze stichting vervult wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker. Het kan voorkomen dat een medewerker van uw bedrijf en ouder van kinderen wordt getroffen door kanker.

Wilt u eens iets anders doen dan een fruitmand en een kaartje? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

BEDRIJFSWENS

Wensvervulling MKB

Samen kunnen wij bekijken of en wat wij voor het gezin zouden kunnen betekenen. Het zou grofweg inhouden dat onze stichting een wensvervulling organiseert, en dat uw bedrijf de activiteiten financiert. Omdat er ontzettend veel mogelijk is, hoeft dit laatste niet perse in te houden dat u voor alle kosten op moet draaien. Samen kunnen wij kijken wat mogelijk is voor een op maat gemaakte wensvervulling.

Omdat het voor een bedrijf niet mogelijk is onderscheid te maken tussen medewerkers met kinderen en zonder kinderen, bieden wij deze service voor alle medewerkers die getroffen zijn door kanker. Herinneringen maken en een dagje vol afleiding en zonder zorgen. Even een dagje mens zijn, in plaats van patiënt. Dat gunnen we toch iedereen?

SAMEN MET U BEKIJKEN WE GRAAG DE MOGELIJKHEDEN

IK WIL MEER INFORMATIE OVER WENSVERVULLING VOOR MIJN MEDEWERKER

  Aanhef

  Wanneer je contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden je persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze PRIVACY STATEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN

  JA - Ik geef toestemming

  Na verzending van dit formulier nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op

  Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!

  Voor vragen of neer informatie, neem dan contact op met:

  Mw. A (Arieta) Hoek
  085-004 1234