Informatie

Betere service door nieuwe samenwerking

Bliss to Shine en Veluwse Wens Ambulance slaan de handen ineen. In de doelstellingen van beide stichtingen zit een overlappend stukje, en waarom daarin niet gebruik maken van elkaars kwaliteiten? Waarom op dat raakvlak elkaar niet opzoeken en krachten bundelen? Die vragen stelden wij ons vorig jaar al, en we raakten met elkaar in gesprek.

Maar het blijft niet bij praten. Zoals bekend vervullen wij onder meer wensen van kinderen uit gezinnen waar een gezinslid is getroffen door kanker. Voor het vervullen van een wens is het niet altijd zo, dat een en ander ‘om de hoek’ plaatsvindt. We proberen altijd een luxe auto te regelen, maar reizen is en blijft vermoeiend. Zeker voor iemand met een ernstige ziekte. En met energie werkt het net zoals met geld: je kunt het maar een keer uitgeven. Liggend vervoer is voor de zieke sowieso minder vermoeiend dan zittend vervoer. Dat kan er zelfs voor zorgen dat iemand meer en beter kan genieten van de wensuitvoering zelf! En daar komt de Veluwse Wens Ambulance bij kijken!

Medische ondersteuning

Wanneer het inderdaad zo is dat een gezinslid baat zou hebben bij liggend vervoer, dan schakelen wij voortaan de Veluwse Wens Ambulance in. Of, afhankelijk van regio en beschikbaarheid, een van de samenwerkende Wens Ambulance’s. De persoon in kwestie komt meer uitgerust aan op de plaats van bestemming en onderweg kan zelfs, indien noodzakelijk, medische ondersteuning geboden worden.
We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen dat we heel erg blij zijn met deze samenwerking. Vrijdag kwamen Joey en Miranda van der Weijden van de Veluwse Wens Ambulance naar ons kantoor in Veenendaal om de samenwerking te bekrachtigen. En als je er dan toch bent, gelijk maar op de foto met Blissi!

 

Veluwse wens ambulance

Stichting Veluwse Wens Ambulance realiseert laatste wensen voor mensen die ernstig (terminaal) ziek zijn en afhankelijk zijn van liggend vervoer.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *