Blissi Special Days

Bewolking en regen… en toch een stralende dag!

10 juni… je zou een mooie voorjaarsdag verwachten, maar deze dag had meer weg van een herfstdag in oktober. De Bliss vrijwilligers Ed, Henri en ondergetekende vertrokken uit Veenendaal met bittere kou en regen. Toch was de stemming opperbest, want voor hun lag de wensdag voor een familie in Soest. De eerste stop was bij Ekris BMW en Mini, want het vervoer op een wensdag is altijd in stijl. En ook dit keer met een professionele chauffeur aan het stuur; Ed. Met z’n vieren gingen we op weg naar Soest.

Na een gezellige kennismaking met de familie ging de reis algauw verder naar de Achterhoek. De tijd tikte namelijk door en er stond ook het een en ander op het programma. Weer op weg dus. Naar Twello, om precies te zijn. Bij bakkerij in de Soete Suikerbol was net de laatste hand gelegd aan een fantastische lunch voor ons.

Het is dat we op tijd bij ons volgende adres in Teuge werden verwacht, anders waren we graag nog langer in de Soete Suikerbol gebleven. De geur van versgebakken brood en gebak maakte de hongerige mens in ons wakker. Maar zoals gezegd, we hadden met een planning te maken dus op naar ons volgende adres met twee grote lunchboxen in the pocket.

De volgende stop bleek de E-Flight Academy in Teuge te zijn; de enige full-electric vliegschool in Nederland. Geen ronkende benzinemotoren hier, maar de schone en stille electro variant. Hier wordt duurzaam gevlogen. Na een hartelijke ontvangst hadden we nu tijd om onze lunchboxen uit te pakken; tip top in orde!! Nogmaals dank aan de bakkers van in de Soete Suikerbol in Twello!

Voor de middag stond er een rondvlucht en een vlucht in de simulator op het programma. Door het slechte weer kon de rondvlucht helaas niet doorgaan. Best wel een domper, maar E- Flight kwam met een mooie oplossing; voor beide kinderen een voucher om de rondvlucht op een later moment alsnog te doen. Een mooi gebaar!

De simulatorvlucht ging dus wel door en dat was voor de kinderen een heel bijzondere ervaring. Beiden bleken een piloot in de dop te zijn.

En toen, alsof het zo moest zijn, klaarde het weer op en kwam zelfs de zon tevoorschijn. De rondvlucht kon alsnog doorgaan. Een vurige wens van de kinderen werd hiermee vervuld.

We kijken terug op een mooie en gezellige dag met elkaar. Veel dank weer aan onze sponsoren die hun medewerking hieraan hebben verleend. Zonder jullie hulp kunnen we geen wensdagen organiseren.

Tot slot wensen we de familie alle goeds toe!

Thijs is nog steeds super enthousiast, onbetaalbaar dat koppie van hem! Nogmaals super bedankt, was geweldig!!!

Moeder Marloes

Hoe vond jij deze dag Thijs? In 1 woord: fantastisch!!!!

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-ZH-004-AHD - Logo - E-Flight Academy
BSD-GL-007-GB - Ekris BMW en MINI Veenendaal

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *