BLISS BIZZ LEDEN

Wij zijn blij met elke vorm van steun, laten we dat voorop stellen. Om ons mooie werk echter te kunnen blijven doen, hebben wij speciaal voor het bedrijfsleven de ‘Bliss Bizz’ in het leven geroepen.

BLISS BIZZ LEDEN

Bliss Bizz leden
Het mooiste werk is samenwerken

WELKE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR?

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!

Brasserie De Boerderij

Al jarenlang is Brasserie De Boerderij favoriet onder veel Arnhemmers als het gaat om lekker eten in een ontspannen, sfeervolle ambiance. Ons restaurant is gelegen in het Sonsbeekpark, op steenworp afstand van het Arnhemse stadscentrum.

Oldelft Benelux

Als Oldelft Benelux is het onze missie om zorgprofessionals te ondersteunen in hun cruciale beroep. Dit door onze superieure imaging en workflow oplossingen die de kwaliteit van de zorg naar het hoogst mogelijke niveau tillen.

UCV

UCV Uitzendorganisatie is specialist in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor de juiste functie. Dit kunnen wij alleen realiseren doordat er een intensieve samenwerking is tussen opdrachtgever, kandidaat en UCV als tussenpersoon.

van Gent Autobedrijf

Bij van Gent staat klanttevredenheid op nummer 1. Elke dag werken we hard aan het bezorgen van een glimlach bij onze klanten.

We zijn hiervoor al veertien(?) keer op rij onderscheiden met de Toyota Ichiban Award: Beste Nederlands dealer op het gebied van klanttevredenheid.

Movi Performance Gym

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma.

ISO Groep

Zorgeloos werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Dat gunnen we ieder bedrijf. Niet met de eerste, maar met de beste print, IT en telefonie oplossingen.

Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van jouw succes.

Tech Strateeg

Waarvoor kun je bij Tech Stateeg terecht?

  • Bouwen en onderhouden van websites.
  • Websites testen op toegankelijkheid.
  • Het automatiseren van bedrijfsprocessen.
  • Projectmanagement voor website/online gerelateerde projecten.

Ronbo Multidiensten

Biedt een breed pakket aan diensten waarvan verenigingen van eigenaren, makelaars, woningeigenaren en bedrijven uit Amsterdam en directe omgeving gebruik van kunnen maken.

We zijn een hecht team van vakkundige en ervaren vakmensen.

Boeijend Ondernemen B.V.

Biedt een traject waarin je in een nieuw licht werpt op je eigen onderneming en ondernemerschap. Vanuit een helicopterview gaan we naar je onderneming kijken, hierin de belangrijkste opgaven bloot leggen en werken aan jezelf, je team en je bedrijf. Durf jij deze uitdaging aan?

De Ridderhelden

Gastouderopvang De Ridderhelden is een kleinschalige opvang op een boerderij in Alphen aan den Rijn.

Deze stoere Ridderhelden mogen zich op hun eigen manier ontwikkelen en worden omringt door heel veel dieren en mogen naar hartenlust buiten spelen.

v.o.f. Rajabo

V.o.f. Rajabo is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Lid worden? Dit krijg je terug voor jouw lidmaatschap

  • Uitnodiging voor de Shine day
  • Digitale vermelding op de Shine day
  • Ontvangst van de Bliss Bizz digitale nieuwsbrief
  • Vermelding van uw lidmaatschap op onze website (indien gewenst)
  • Enorme waardering voor uw gulle bijdrage!

We zijn altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met bedrijven. Iedere ondernemer of organisatie die Stichting Bliss to Shine een warm
hart toedraagt en wil bijdragen aan haar missie is van harte welkom!

BtoS - Ellen Kielenstijn - Profielfoto (1)

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met:

Ellen Kielenstijn
085 – 0041926

Wilt u ook lid worden van de Bliss Bizz?
Meld u direct aan.

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!