BLISS BIZZ LEDEN

Wij zijn blij met elke vorm van steun, laten we dat voorop stellen. Om ons mooie werk echter te kunnen blijven doen, hebben wij speciaal voor het bedrijfsleven de ‘Bliss Bizz’ in het leven geroepen.

BLISS BIZZ LEDEN

Familiedag 2019 - Edwin (90)
Het mooiste werk is samenwerken

WELKE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR?

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!

Brasserie De Boerderij

Al jarenlang is Brasserie De Boerderij favoriet onder veel Arnhemmers als het gaat om lekker eten in een ontspannen, sfeervolle ambiance. Ons restaurant is gelegen in het Sonsbeekpark, op steenworp afstand van het Arnhemse stadscentrum.

UCV

UCV Uitzendorganisatie is specialist in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor de juiste functie. Dit kunnen wij alleen realiseren doordat er een intensieve samenwerking is tussen opdrachtgever, kandidaat en UCV als tussenpersoon.

ISO Groep

Zorgeloos werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Dat gunnen we ieder bedrijf. Niet met de eerste, maar met de beste print, IT en telefonie oplossingen.

Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van jouw succes.

Elvira Virtual Sidekick

Met mijn bedrijf Elvira Virtual Sidekick ondersteun ik graag andere ondernemers door verschillende werkzaamheden uit handen te nemen. Denk hierbij aan het uitvoeren van administratieve en backoffice werkzaamheden, maar ook het fungeren als sparringspartner.

Boeijend Ondernemen B.V.

Biedt een traject waarin je in een nieuw licht werpt op je eigen onderneming en ondernemerschap. Vanuit een helicopterview gaan we naar je onderneming kijken, hierin de belangrijkste opgaven bloot leggen en werken aan jezelf, je team en je bedrijf. Durf jij deze uitdaging aan?

Ronbo Multidiensten

Biedt een breed pakket aan diensten waarvan verenigingen van eigenaren, makelaars, woningeigenaren en bedrijven uit Amsterdam en directe omgeving gebruik van kunnen maken.

We zijn een hecht team van vakkundige en ervaren vakmensen.

De Ridderhelden

Gastouderopvang De Ridderhelden is een kleinschalige opvang op een boerderij in Alphen aan den Rijn.

Deze stoere Ridderhelden mogen zich op hun eigen manier ontwikkelen en worden omringt door heel veel dieren en mogen naar hartenlust buiten spelen.

v.o.f. Rajabo

V.o.f. Rajabo is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Lid worden? Dit krijg je terug voor jouw lidmaatschap

  • Uitnodiging voor de Shine day
  • Digitale vermelding op de Shine day
  • Ontvangst van de Bliss Bizz digitale nieuwsbrief
  • Vermelding van uw lidmaatschap op onze website (indien gewenst)
  • Enorme waardering voor uw gulle bijdrage!

We zijn altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met bedrijven. Iedere ondernemer of organisatie die Stichting Bliss to Shine een warm
hart toedraagt en wil bijdragen aan haar missie is van harte welkom!

Arieta - Bliss to Shine

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met:

Mw. A (Arieta) Hoek
085 – 0041234

Wilt u ook lid worden van de Bliss Bizz?
Meld u direct aan.

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!