BLISS BIZZ LEDEN

Wij zijn blij met elke vorm van steun, laten we dat voorop stellen. Om ons mooie werk echter te kunnen blijven doen, hebben wij speciaal voor het bedrijfsleven de ‘Bliss Bizz’ in het leven geroepen.

BLISS BIZZ LEDEN

Van Trierum-Metaalbewerking
Het mooiste werk is samenwerken

WELKE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR?

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!

Virgin Nuts B.V.

Met een bewezen recept en een uniek coating proces, kan Virgin Nuts met recht zeggen dat ze de Europese noten markt ‘rocken’.  Al vele jaren is Virgin Nuts bekend om de honing gecoate noten. Dankzij de unieke werkwijze voorzien ze de beste conventionele of biologische noten ter wereld van een heerlijke crunchy laag.

Movi Performance Gym

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma.

van Trierum Metaalbewerking B.V.

Uw betrouwbare partner voor onderdelenfabricage en (sub)assemblage. Centraal in de regio Foodvalley vindt u ons goed geoutilleerde verspanende machinepark in onze temperatuur geregelde productiewerkplaats.

DéBos Schoonmaak en bedrijfsdiensten

DéBos is als het om schoonmaken gaat hét schoonmaakbedrijf in de regio van Ede. Met jaren aan ervaring en oog voor detail. Gedreven door kwaliteit en hygiëne is geen obstakel te hoog, met hoogwerkers is zelfs het schoonmaken op grote hoogte geen enkel probleem.

Juwelier Laméris

Juwelier Laméris bestaat sinds 1973. In 1988 opende juwelier Laméris haar deuren in Veenendaal. Juwelier Laméris heeft altijd een eigen atelier gehad voor reparaties en nieuw werk. In deze tijd een mooie bijkomstigheid en staan wij nog steeds graag voor u klaar.

van Gent Autobedrijf

Bij van Gent staat klanttevredenheid op nummer 1. Elke dag werken ze hard aan het bezorgen van een glimlach bij hun klanten.

Ze zijn hiervoor al veertien(?) keer op rij onderscheiden met de Toyota Ichiban Award: Beste Nederlands dealer op het gebied van klanttevredenheid.

ISO Groep

Zorgeloos werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving. Dat gunnen we ieder bedrijf. Niet met de eerste, maar met de beste print, IT en telefonie oplossingen.

Kantoordigitalisering is tenslotte de motor van jouw succes.

Brasserie De Boerderij

Al jarenlang is Brasserie De Boerderij favoriet onder veel Arnhemmers als het gaat om lekker eten in een ontspannen en sfeervolle ambiance.
Het restaurant is gelegen in het Sonsbeekpark, op steenworp afstand van het Arnhemse stadscentrum. Hier geniet je van kwaliteit en smaak, op elk moment van de dag.

Oldelft Benelux

Als Oldelft Benelux is het onze missie om zorgprofessionals te ondersteunen in hun cruciale beroep. Dit door onze superieure imaging en workflow oplossingen die de kwaliteit van de zorg naar het hoogst mogelijke niveau tillen.

Tech Strateeg

Tech Stateeg bied ondersteuning bij lopende bedrijfsprocessen, de bouw en het onderhoud van toegankelijke websites en het koppelen van de gebruikte systemen, zodat deze naadloos met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor kun jij je meer richten op het ondernemen en krijg je meer overzicht.

Boeijend Ondernemen B.V.

Biedt een traject waarin je in een nieuw licht werpt op je eigen onderneming en ondernemerschap. Vanuit een helicopterview gaan we naar je onderneming kijken, hierin de belangrijkste opgaven bloot leggen en werken aan jezelf, je team en je bedrijf. Durf jij deze uitdaging aan?

Ronbo Multidiensten

Biedt een breed pakket aan diensten waarvan verenigingen van eigenaren, makelaars, woningeigenaren en bedrijven uit Amsterdam en directe omgeving gebruik van kunnen maken.

We zijn een hecht team van vakkundige en ervaren vakmensen.

v.o.f. Rajabo

V.o.f. Rajabo is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

UCV

UCV Uitzendorganisatie is specialist in het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor de juiste functie. Dit kunnen wij alleen realiseren doordat er een intensieve samenwerking is tussen opdrachtgever, kandidaat en UCV als tussenpersoon.

Administratie­kantoor Hootsen

Administratiekantoor Hootsen in Veenendaal biedt uitgebreide diensten op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie, jaarrekeningen, belastingaangiften en advies. Wij ondersteunen een breed scala aan klanten, van eenmanszaken en VOF’s tot BV’s, en verzorgen tevens diverse administratieve taken voor particulieren.

As Schilderwerken B.V.

Professioneel schilderwerk is essentieel voor zowel de uitstraling van een pand als de waarde van het vastgoed. De vakkundige schilders van AS Schilderwerken uit Veenendaal houden vastgoed in een uitstekende conditie. Ze zijn VCA-gecertificeerd en staan voor de kwaliteits schilderwerk.

Lid worden? Dit krijg je terug voor jouw lidmaatschap

  • Uitnodiging voor de Shine day
  • Digitale vermelding op de Shine day
  • Ontvangst van de Bliss Bizz digitale nieuwsbrief
  • Vermelding van uw lidmaatschap op onze website (indien gewenst)
  • Enorme waardering voor uw gulle bijdrage!

We zijn altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met bedrijven. Iedere ondernemer of organisatie die Stichting Bliss to Shine een warm
hart toedraagt en wil bijdragen aan haar missie is van harte welkom!

Jans - BtoS

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met:

Jans Lensen
085 – 0041562

Wilt u ook lid worden van de Bliss Bizz?
Meld u direct aan.

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!