BLISS BIZZ LEDEN

Wij zijn blij met elke vorm van steun, laten we dat voorop stellen. Om ons mooie werk echter te kunnen blijven doen, hebben wij speciaal voor het bedrijfsleven de ‘Bliss Bizz’ in het leven geroepen.

BLISS BIZZ LEDEN

Familiedag 2019 - Edwin (90)
Het mooiste werk is samenwerken

WELKE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR?

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!

EXITE PROJECTS B.V.

“Passend werk creëert waarde voor flexkrachten en voor opdrachtgevers. Zo vinden wij de werknemers die de ontwikkeling stimuleren van de organisatie. Onze ambitie is dan ook om een verfrissend werkgever te zijn, die de flexkrachten motiveert om het beste uit hunzelf te halen.

BOEIJEND ONDERNEMEN B.V.

Boeijend Ondernemen biedt een traject waarin je in een nieuw licht werpt op je eigen onderneming en ondernemerschap. Vanuit een helicopterview gaan we naar je onderneming kijken, hierin de belangrijkste opgaven bloot leggen en werken aan jezelf, je team en je bedrijf. Durf jij deze uitdaging aan?

v.o.f. RAJABO

V.o.f. Rajabo is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Ronbo Multidiensten

RONBO Multidiensten biedt een breed pakket aan diensten waarvan verenigingen van eigenaren, makelaars, woningeigenaren en bedrijven uit Amsterdam en directe omgeving gebruik van kunnen maken. We zijn een hecht team van vakkundige en ervaren vakmensen.

ELVIRA VIRTUAL SIDEKICK

Met mijn bedrijf Elvira Virtual Sidekick ondersteun ik graag andere ondernemers door verschillende werkzaamheden uit handen te nemen. Denk hierbij aan het uitvoeren van administratieve en backoffice werkzaamheden, maar ook het fungeren als sparringspartner.

Simone Beijer Uitvaartzorg

Simone Beijer Uitvaartzorg in Renswoude is 5 jaar geleden opgericht door Simone Beijer, omdat ze vanuit haar hart echt iets wilde gaan betekenen voor mensen die afscheid moeten nemen van een dierbare. “Een beetje licht brengen op het moment dat het heel donker is in iemands leven”

DE RIDDERHELDEN

Gastouderopvang De Ridderhelden is een kleinschalige opvang op een boerderij.

Deze stoere Ridderhelden mogen zich op hun eigen manier ontwikkelen en worden omringt door heel veel dieren en mogen naar hartenlust buiten spelen.

All-in Koeriers

Wij bezorgen alles wat u aanlevert ! Een envelop op het adres om de hoek of een of meerdere europallets beladen met goederen ver in het buitenland. (max. 500 kg) 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Uw zending raakt nooit zoek, op welk moment en waar uw pakket zich ook bevindt.

Lid worden? Dit krijg je terug voor jouw lidmaatschap

  • Uitnodiging voor de Shine day
  • Digitale vermelding op de Shine day
  • Ontvangst van de Bliss Bizz digitale nieuwsbrief
  • Vermelding van uw lidmaatschap op onze website (indien gewenst)
  • Enorme waardering voor uw gulle bijdrage!

We zijn altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met bedrijven. Iedere ondernemer of organisatie die Stichting Bliss to Shine een warm
hart toedraagt en wil bijdragen aan haar missie is van harte welkom!

Arieta - Bliss to Shine

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met:

Mw. A (Arieta) Hoek
085 – 0041234

Wilt u ook lid worden van de Bliss Bizz?
Meld u direct aan.

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!