Actueel, Nieuwsbrief

Bliss to Shine Update

April 2021

Welkom bij onze eerste nieuwsbrief

Met deze nieuwsbrief houden we jou op de hoogte over alles wat er achter de schermen gebeurt bij Stichting Bliss to Shine.
We zitten ondanks Corona, zeker niet stil. En we willen van de gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken.

Veel leesplezier!
Stralende groet, Arieta Hoek – Directeur St. Bliss to Shine

BLISS to SHINE Update

De stichting groeit

Inmiddels zijn onze teams van vrijwilligers actief in 10 provincies. Teams die mogelijk maken dat we wensdagen organiseren. Hier zijn we onwijs trots op en dankbaar voor. Net als de inmiddels 30 actieve vrijwilligers voor de dagelijkse activiteiten.

De Shine Day gaat helaas niet door

Vanwege Covid-19 gaat de grote Shine Day in mei helaas niet door. We zitten zeker niet stil. Achter de schermen zijn we druk met de Blissi Special Days. We hopen gezinnen spoedig weer een herinnering voor het leven te kunnen geven, passend bij de maatregelen zoals die dan zijn. We zijn continu aan het kijken naar wat er wel kan, en we zullen je daarin via deze nieuwsbrief, onze sociale kanalen en website op de hoogte houden

Pitch Business Open

Donderdag 25 februari mocht Arieta pitchen bij Business Open Heelsum voor een jaarabonnement voor Stichting Bliss to Shine voor het Business Open netwerk, Business Open is een netwerk van ondernemende mensen die elkaar willen helpen aan zakelijk succes. En ze heeft gewonnen. Voor het netwerk van Bliss to Shine is dat fantastisch, omdat we natuurlijk hopen dat zij onze prachtige stichting gaan steunen. Daar tegenover biedt Bliss to Shine hen de mogelijkheid wensen te vervullen. wanneer onverhoopt één van de medewerkers te maken krijgt met kanker in het gezin.

Bedrijfswens

Onze stichting vervult wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker. Het kan voorkomen dat een medewerker van uw bedrijf en ouder van kinderen wordt getroffen door kanker. Samen kunnen wij bekijken of en wat wij voor het gezin zouden kunnen betekenen. Het zou grofweg inhouden dat onze stichting een wensvervulling organiseert, en dat uw bedrijf de activiteiten financiert. Omdat er ontzettend veel mogelijk is, kunnen wij samen kijken wat mogelijk is voor een op maat gemaakte wensvervulling.

Nieuwe Secretaris

Maaike is onze nieuwe secretaris en daarom hebben wij haar gevraagd zich voor te stellen aan jou.
Ik woon in Veenendaal en ben getrouwd met Johan. Samen hebben we een mooi gezin met 3 biologische kinderen, Susanne (23), Robert (21) en Joran (18) en mogen we ons ook dankbare pleegouders noemen van pleegdochter Eleanor die inmiddels al 10 jaar bij ons woont. Daarnaast zijn we netwerkgezin voor een pleegdochter van 14 die met regelmaat een weekend komt logeren en op deze manier ook helemaal bij het gezin hoort.
In het dagelijks leven ben ik financieel medewerkster/medewerkster P&O bij het evenementen en horecabedrijf van mijn zwager en schoonzus.

Bliss Culinaire samenwerking

Wie houdt er niet van lekker eten? Nou wij van Bliss to Shine zijn er gek op. Daardoor is er een samenwerking met de Winelist ontstaan.

Elke maand presenteren 1 of 2 restaurants mooie recepten in onze nieuwsbrief, waar The Winelist prachtige wijnen bij zal uitzoeken. Deze wijnen kan je bestellen via www.winelist.nl. Met het invullen van de kortingscode bliss2021 krijg je 10% korting op je wijn en doneer de Winelist 10% van het aankoopbedrag aan Bliss to Shine. Bij iedere bestelling spaar je tonnetjes welke bij voldoende gespaard saldo (tonnetjes) ook weer extra korting oplevert.

Deze maand kunnen we genieten van recepten van Restaurant t’Kalkoentje uit Rhenen en Ristorante e Pizzeria Da Gigi uit Veenendaal.

Bliss recepten april met bijpassende wijn van The Winelist

t Kalkoentje - Bliss to Shine
Restaurant ’t Kalkoentje

Asperge kip

Kalkoentje - Bliss to Shine
Restaurant ’t Kalkoentje

Artisjok truffel 4 pax - Vegan

DaGigi menu - Bliss to Shine
Ristorante e Pizzeria Da Gigi

Pizza Asperge Zalm

YourGift Card in de Spotlight

Toon van Dooijeweerd en Karin van Oefelen-Schurer zijn de oprichters van YourGift Cards. De missie van YourGift is het vervullen van een verbindende rol tussen de gever en de ontvanger van de cadeaukaart en om van het besteden een feest maken.

Al vele jaren werkt YourGift Cards samen met een groot aantal goede doelen. Zij bieden de houders van de YourGift Cadeaukaart de mogelijkheid om het saldo, of een deel hiervan, te doneren.

YourGift Card

YourGift heeft een uniek donatiemodel gelanceerd voor de Business to Business markt. Een bedrijf, instelling, vereniging etc. die de YourGift Cadeaukaart bij afneemt mag een goed doel uitkiezen aan te doneren. Over de totaal afgenomen YourGift cadeaukaartwaarde doneren wij vervolgens 3% aan het gekozen goede doel. Dit doen zij dan namens de afnemer van onze cadeaukaart. Op deze manier creëren wij samen met onze afnemers maatschappelijke impact en betrokkenheid.

Club van 500

Een mooi nieuw initiatief is de club van 500. We zijn met deze club begonnen omdat we heel graag door willen gaan met ons mooie werk. We verwachten eerlijk gezegd dat de wens aanvragen alleen maar toe gaan nemen. In tegenstelling tot corona staat de diagnose kanker helaas niet stil.

Lid worden? Dit krijg je terug voor jouw lidmaatschap

  • Uitnodiging voor jaarlijkse netwerkevenementen
  • Uitnodiging voor ons jaarlijks Shine day
  • Ontvangst van de Club van 500 digitale nieuwsbrief
  • Vermelding van uw lidmaatschap op onze website (indien gewenst)

We zijn altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met bedrijven.
Iedere ondernemer of organisatie die Stichting Bliss to Shine een warm
hart toedraagt en wil bijdragen aan haar missie is van harte welkom!

Bliss Shine For Cancer Arieta

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met:

Mw. A (Arieta) Hoek
085-004 1234

Wilt u ook lid worden van de Club van 500?
Meld u direct aan.

Volgende maand

Vriendenloterij

Culinair Rosé

Bliss Bingo

Wij zijn verliefd

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *