Actueel, Nieuwsbrief

Bliss to Shine Update Juni

Juni 2021

Welkom bij onze nieuwsbrief

Met deze nieuwsbrief houden we jou op de hoogte over alles wat er achter de schermen gebeurt bij Stichting Bliss to Shine. En natuurlijk willen we van de gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken voor je steun.

Veel leesplezier!
Stralende groet, Arieta Hoek – Directeur St. Bliss to Shine

BLISS to SHINE Update

Bliss to Shine gaat samenwerken met Lot of Happiness

Wij gaan samenwerken met Lot of Happiness. Lot of Happiness combineert het winnen van prachtige prijzen met het steunen van een goed doel.

Wanneer je meespeelt met de Lot of Happiness Loterij, kun je binnenkort ons mooie doel steunen. De eerste trekking speel je volledig gratis mee. 40% van je inleg gaat direct naar Bliss to shine. Daarnaast maak je natuurlijk kans op prachtige prijzen als je meespeelt. Wat zou jij namelijk doen met 1 miljoen?

Doe je mee? Deelnemen kan via de website van Lot of Happiness

Bliss to Shine heeft een nieuw bankrekeningnummer

Soms hebben we natuurlijk ook mededelingen van meer huishoudelijke aard, echter niet minder belangrijk. Bliss to shine heeft namelijk een nieuw bankrekeningnummer NL79 ABNA 0891 562 222.

Bliss to Shine winactie!

We hebben op dit moment een fantastische winactie lopen. Wil jij superleuke prijzen winnen en tegelijkertijd Bliss to Shine steunen? Koop dan voor slechts €3,- een lootje en maak kans op geweldige prijzen, zoals:

  • Een diner voor twee
  • of een prachtige overnachting voor 2 personen.

Wil je meedoen?

Volg ons via Instagram en Facebook en speel mee!

Blissi Special Day coördinatoren gezocht voor verschillende regio's

Een Blissi Special Day coördinator regelt de Blissi Special Day van begin tot het eind, zo ga je in gesprek met het gezin en benader je bedrijven en instellingen die kunnen bijdragen aan het realiseren van deze dag.

Ben jij minimaal 25 jaar en de geknipte persoon die in het eerste contact met het gezin kan luisteren naar wat niet wordt gezegd, en mede hierdoor het voor elkaar krijgt dat deze mensen met een koffer vol herinneringen huiswaarts keren?

Kijk voor onze vacatures op onze vacaturesite.

Vaarkracht gaat weer groepsvaartochten organiseren vanaf 5 augustus

Stichting VaarKracht biedt mensen die leven met kanker een vaar-zeiltocht op Koftjalk Schuttevaer aan. Er is een vaartocht  op 5 augustus 2021 in de ochtend en in de middag. Per vaartocht kunnen 30 personen (gasten) deelnemen.
De vaartocht inclusief drankjes, broodjes en snackjes en wordt u kosteloos
aangeboden.

De sfeer op zeilend Grand Café Schuttevaer is informeel, sfeervol met mogelijkheden naar ieders wens. Helpen met zeilen hijsen, aan het roer of gewoon luieren en genieten van het water.
Deelname is voor de patiënt en één naaste.

Lijkt het je heerlijk om een te genieten op het water, kijk dan op de website van Schuttevaer

In de spotlight: Blissi

Dankzij Dennis Veenhof kunnen we jullie voorstellen aan onze nieuwste vrijwilliger: Blissi! Blissi zal vanaf nu vaak te vinden zijn op en bij evenementen van Bliss to Shine.

En aangezien beeld veel meer zegt dan 1000 woorden. Hierbij een mooi filmpje van Blissi’s eerste dag bij Bliss to Shine.

Fietstocht Happen & Trappen haalt 2800 euro op voor Bliss to Shine

Zaterdag 12 juni organiseerde Inner Wheel Veenendaal Happen & Trappen: fietsen met een culinair tintje. Zo’n 80 deelnemers fietsten 30 of 50 kilometer voor het goede doel. Na afloop mocht Marieke Roorda van Inner Wheel Veenendaal een cheque van 2800 euro overhandigen aan onze Arieta.

De fietstocht startte en eindigde bij Restaurant Vendel. Onderweg zorgden vrijwilligers van Inner Wheel en stichting Bliss to Shine voor lekkere happen. Wat een prachtige dag, waarop onze eigen Blissi voor het eerst in actie mocht komen.

Inner Wheel Veenendaal is een serviceorganisatie, waarbij het draait om betrokkenheid. Persoonlijk betrokken, sociaal bewogen en internationaal verbonden zijn kernwaarden van Inner Wheel.

De prachtige Bliss to Shine fiets is gesponsord door Bike Totaal de Pater uit Leersum. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

WhatsApp Image 2021-06-23 at 09.49.46 (1)
WhatsApp Image 2021-06-23 at 09.49.46

Club van 500

Een mooi nieuw initiatief is de club van 500. We zijn met deze club begonnen omdat we heel graag door willen gaan met ons mooie werk. We verwachten eerlijk gezegd dat de wens-aanvragen alleen maar toe zullen nemen. In tegenstelling tot corona staat de diagnose kanker helaas niet stil.

Lid worden? Dit krijg je terug voor jouw lidmaatschap

  • Uitnodiging voor jaarlijkse netwerkevenementen
  • Uitnodiging voor onze jaarlijks Shine Day
  • Ontvangst van de Club van 500 digitale nieuwsbrief
  • Vermelding van uw lidmaatschap op onze website (indien gewenst)

We zijn altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met bedrijven. Iedere ondernemer of organisatie die Stichting Bliss to Shine een warm hart toedraagt en wil bijdragen aan onze missie is van harte welkom!

Bliss Shine For Cancer Arieta

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met:

Mw. A (Arieta) Hoek
085-004 1234

Wilt u ook lid worden van de Club van 500?
Meld u direct aan.

Volgende maand

Zomers culinair

Blissi Special Days

Bliss merchandise

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *