Actueel, Nieuwsbrief

Bliss to Shine Update Mei

Mei 2021

Welkom bij onze nieuwsbrief

Met deze nieuwsbrief houden we jou op de hoogte over alles wat er achter de schermen gebeurt bij Stichting Bliss to Shine. En natuurlijk willen we van de gelegenheid gebruik maken om jou te bedanken voor je steun.

Veel leesplezier!
Stralende groet, Arieta Hoek – Directeur St. Bliss to Shine

BLISS to SHINE Update

Samenwerking met de VriendenLoterij

Wij gaan meedoen met het VriendenLoterij clubproject en daarvoor gaan we een belactie organiseren onder onze leden en netwerk. Tijdens deze avond gaan we voor minimaal 20 meespelende loten die geoormerkt worden voor onze stichting. Door jouw steun gaat 40% van de inkomsten gaan naar Bliss to shine en ontvangen we een eenmalige bijdrage per lot, en jij maakt elke week kans op mooie prijzen. Hoe mooi is dat?

We zullen deze belactie twee weken van te voren aankondigen en tijdens deze avond helpt de VriendenLoterij ons met het bereiken van dit aantal loten. Wanneer je toezegt Bliss to Shine te willen steunen middels een lot in de VriendenLoterij of je je bestaande lot omzet naar Bliss to Shine, word je op een nader af te spreken moment gebeld om het lot te activeren. Dat moment plannen we samen in.

Zou je ons willen steunen via het meespelen in de Vriendenloterij of speel ja al mee en zou je het lot voor ons willen oormerken? Laat dat dan weten via deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Je kan je natuurlijk ook direct aanmelden via de Clubpagina van de VriendenLoterij.

Wij zijn verliefd

Heb je altijd al een Blissi thuis willen hebben of lijkt het je een mooi cadeau? Wij zijn in ieder geval helemaal verliefd. Je kan het Blissi Haakpatroon en binnenkort ook het Blissi haakpakket aanschaffen via onze website.

Blissi is gemaakt door mevrouw van Rinsum met scheepjeswol van De Bondt , het haakpatroon is gemaakt door Happy Crochet Patterns.

Wil je aan de slag? Bezoek dan snel onze webshop.

Blissi Special Day coördinatoren gezocht voor verschillende regio's

Een Blissi Special Day coördinator regelt de Blissi Special Day van begin tot het eind, zo ga je in gesprek met het gezin en benader je bedrijven en instellingen die kunnen bijdragen aan het realiseren van deze dag.

Ben jij minimaal 25 jaar en de geknipte persoon die in het eerste contact met het gezin kan luisteren naar wat niet wordt gezegd, en mede hierdoor het voor elkaar krijgt dat deze mensen met een koffer vol herinneringen huiswaarts keren?

Kijk voor onze vacatures op onze vacaturesite.

Bliss to Shine kaartenactie

Met deze set kaarten heb je iets unieks in handen! Niet alleen steun je onze stichting met de aankoop ervan, je hebt gelijk een pakje kaarten in huis waarmee je iemand die het nodig heeft, een hart onder de riem kunt steken. De kaarten zijn verkrijgbaar in drie verschillende setjes. De complete set bestaat uit tien kaarten, en er zijn twee varianten van setjes van vijf kaarten.

De kaarten zijn exclusief voor Bliss to Shine ontworpen door Cizz Cards. Van het aankoopbedrag gaat 100% rechtstreeks naar onze stichting, zodat wij in staat zijn meer wensdagen te organiseren en kinderen en gezinnen een herinnering voor het leven te bezorgen! Bestellen kan via onze website.

In de spotlight: Joke Maessen Wilson

Joke is onze coördinator in Limburg en stelt zich voor aan jou.

Mijn naam is Joke (51 jaar). Na 30 jaar in Zwijndrecht te hebben gewoond, woon ik nu zo’n 6 jaar in Afferden (Limburg).

Als geboren Rotterdamse was het wel even wennen, maar ik heb mijn draai in het Limburgse gevonden inmiddels.

Sinds 4 jaar getrouwd ben ik getrouwd met Ed en ik heb een dochter van 26 jaar.

Voor Bliss to Shine heb ik mijn eerste wensvervulling mogen realiseren. De wens was voor een 4-jarig meisje, Liva, die met haar papa wilde trouwen. Op het moment dat de wens binnenkwam zijn we direct rond gaan bellen. Structuur zat er helemaal niet in. S’ avonds pas had ik een online intakegesprek met het gezin. Het enige wat telde was dat het zo snel mogelijk gerealiseerd moest worden! Binnen een week hadden we alles geregeld: trouwlocatie, trouwkleding, sieraden voor de meisjes, bruidstaart, fotograaf, videograaf, trouwvervoer, ballonnen en konden we de wens in vervulling laten gaan. Wat een GEWELDIGE dag was dat. Het weer was ons bijzonder goed gezind, papa had een “goede” dag, het gezin zag er stralend uit, de locatie was in 1 woord: TOP!

Wat ik vooral ook heel bijzonder vond was dat ik met mijn Rotterdamse accentje Limburgse bedrijven/ondernemers heb benaderd via de telefoon en men direct enthousiast reageerde om deze dag heel speciaal te maken.

Ik heb een week alleen op adrenaline geleefd maar het was het meer dan waard om dit mogelijk te maken voor het gezin omdat papa inmiddels is overleden. Dankbaar ben ik, dat ik mee heb mogen helpen om een herinnering voor het leven te maken! Binnenkort mag ik weer een wens in vervulling laten gaan, daar ga ik nu natuurlijk verder niets over zeggen 🙂

Bliss Culinaire samenwerking

Wie houdt er niet van lekker eten? Nou wij van Bliss to Shine zijn er gek op.

Deze maand presenteert Residence Rhenen een heerlijk recept in onze nieuwsbrief, waar The Winelist een prachtige wijn bij heeft uitgezocht. Deze wijn kan je bestellen via www.winelist.nl. Met het invullen van de kortingscode bliss2021 krijg je 10% korting op je wijn en doneer de Winelist 10% van het aankoopbedrag aan Bliss to Shine. Bij iedere bestelling spaar je tonnetjes welke bij voldoende gespaard saldo (tonnetjes) ook weer extra korting oplevert.

Deze maand kunnen we genieten van een recept van Residence Rhenen uit Rhenen.

Bliss recept mei met bijpassende wijn van The Winelist

Zeebaars met gegrilde gamba

Club van 500

Een mooi nieuw initiatief is de club van 500. We zijn met deze club begonnen omdat we heel graag door willen gaan met ons mooie werk. We verwachten eerlijk gezegd dat de wens aanvragen alleen maar toe gaan nemen. In tegenstelling tot corona staat de diagnose kanker helaas niet stil.

Lid worden? Dit krijg je terug voor jouw lidmaatschap

  • Uitnodiging voor jaarlijkse netwerkevenementen
  • Uitnodiging voor ons jaarlijks Shine day
  • Ontvangst van de Club van 500 digitale nieuwsbrief
  • Vermelding van uw lidmaatschap op onze website (indien gewenst)

We zijn altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met bedrijven. Iedere ondernemer of organisatie die Stichting Bliss to Shine een warm hart toedraagt en wil bijdragen aan haar missie is van harte welkom!

Bliss Shine For Cancer Arieta

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met:

Mw. A (Arieta) Hoek
085-004 1234

Wilt u ook lid worden van de Club van 500?
Meld u direct aan.

Volgende maand

Zomers culinair

Blissi knuffel

Bliss merchandise

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *