Blissi Special Days

Liva ‘trouwt’ met papa

Het afgelopen jaar hebben wij bij aanvragen voor een Blissi Special Day ons best terughoudend moeten opstellen. Uiteraard vanwege corona. Maar vorige week rolde er een aanvraag in de digitale brievenbus, die we niet konden opschorten. Daar drong de tijd teveel voor. Liva van vier wilde graag met papa Ralph trouwen. Ralph is echter terminaal ziek en heeft de week ervoor gehoord dat de kanker uitgezaaid is naar zijn longen. Plankgas dus!

VAN BABS TOT CARNAVALSVERENIGING

Tja, hoe organiseer je nu zoiets binnen een paar dagen? Een beetje trouwkoppel doet daar maanden over… Wij zouden Bliss to Shine niet zijn, als we het niet voor elkaar zouden krijgen. Allereerst, de datum. Die zetten we vast op dinsdag 20 april.

Daarna met ‘team Zuid-Limburg’ in de rondte bellen. Kasteeltje, een BABS, fotograaf, videograaf, taart, vervoer, carnavalsvereniging, boeketten en corsages. Binnen no-time hadden we zo’n beetje alles rond. Als klap op de vuurpijl bleek dat ook TV Limburg én SBS6 zouden komen om er een item over te maken. Eerlijk is eerlijk, het was de dag van Liva en haar gezin en familie, maar een beetje landelijke promotie zou geen kwaad kunnen voor de stichting.

DE GROTE DAG IS DAAR

Op de grote dag werd Liva door haar tante Sasja, de zus van Ralph, opgehaald van school. Om 08:30 uur al, dus lang heeft ze niet in haar schoolbankje hoeven zitten. School was uiteraard op de hoogte en werkte graag aan deze dag mee. Samen met haar tante werd ze met een Volkswagen-busje naar haar huis gebracht. Daar werd de kleine Liva al opgewacht door een cameraman van SBS6 om de eerste beelden te draaien. Een mooie ballonnenboog sierde de voordeur, en ook de fotograaf en videograaf waren van de partij. Snel door naar boven voor Liva haar haar en make-up.

TOEVAL BESTAAT NIET

Bij de voorbereidingen van deze dag was de datum van 20 april al snel vastgesteld. ‘s Avonds hoorden we van Danielle, de moeder van Liva, dat hun jongste dochtertje Elsa op deze dag twee jaar wordt! Dubbel feest dus. De locatie van de ceremonie was inmiddels bepaald in kasteel Terworm. En wat bleek? De eerste date van Danielle en Ralph vond plaats in…. Ter Worm! Toeval bestaat niet…

BEZEGELD MET ARMBANDJES

Het hele gezin, allemaal in passende kledij, werd opgehaald door een zwarte kever en naar het kasteeltje gebracht. Daar mochten zij eerst de pers te woord staan, alvorens zij naar de Wenckenbachzaal togen, waar de ceremonie zou plaatsvinden.

Begeleid door de klanken van K3 huppelde Liva letterlijk de trouwzaal binnen. Een echte BABS voltrok het ‘huwelijk’, welke werd bezegeld met armbandjes, in plaats van ringen. Na de ceremonie klonk opnieuw K3 uit de speakers, waarna het gezin Langen het kasteeltje verliet richting de kasteeltuinen.

HET WAS NOG NIET KLAAR

Bij de Oranjerie, in de kasteeltuin, bleek het feest nog niet zijn afgelopen. E stond een carnavalsvereniging klaar om het gezin een medaille om te hangen, terwijl ze werden getrakteerd op een optreden van de zangers Joy Blijdenstein en Danny Pouwels. Tenslotte werd de taart aangesneden en verorberd. Hierna werd het tijd om weer huiswaarts te gaan. Daar zorgde de keverclub weer voor. Het was een prachtige dag, maar voor Ralph was het ook heel erg vermoeiend geweest. Thuis aangekomen stond de volgende verrassing klaar: een prachtige restaurant-waardige gedekte tafel, én een box met ingrediënten voor een heerlijke maaltijd. Waarmee de brasserie die dit heeft verzorgd inspeelde op de kans dat het voor Ralph teveel zou zijn om nog uitgebreid te eten.

HERINNERINGEN

Alles klopte tijdens deze fantastische dag: het weer, de locatie, het bruidspaar. Het was sowieso heel erg bijzonder om dit voor het gezin Langen te mogen doen. Vermoedelijk zal Liva, wiens naam staat voor Liefde Is Voor Altijd, geen hele levendige herinneringen overhouden aan deze dag. Zij is tenslotte pas vier jaar oud. Maar er zijn genoeg foto’s en filmpjes, die haar kunnen helpen bij het ophalen van de gebeurtenissen.

Hoewel het uiteraard niet om ons draait, waren wij opnieuw zeer onder de indruk van het mee mogen maken van een Blissi Special Day. Wij danken Danielle en Ralph voor het vertrouwen in ons om deze dag voor hen te mogen organiseren. Daarnaast wensen wij hen nog veel mooie momenten met elkaar, met het gezin en met iedereen die hun lief is.

Wat jullie in een week tijd geregeld hebben voor ons dat valt niet met woorden te beschrijven. Jullie hebben mijn dochters de dag van hun leven bezorgd en Ralph en mij enorm laten genieten. Een koffer vol herinneringen voor later. Dit is helaas in ons geval zo belangrijk, zonder jullie was dit nooit gelukt. Verder wil ik ook iedereen bedanken die het mede mogelijk heeft gemaakt deze speciale dag te verzorgen. Het is teveel om iedereen te benoemen. Ook bedankt voor alle kaarten, ballonnen en andere verassingen thuis! 🧡🙏💫

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Vonckel
cropped-Logo-chez-pierre-goud
Logo_Postbuulen 200px
creativelogo_zwart
My weding movie
IMG_7041

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *