Shine Day

Bruidsbanket

Jan Banket

BRUIDSBANKET VOOR IEDER HUWELIJK

Op woensdag 19 juni kwam het lekkere gedeelte van de voorbereidingen: het uitzoeken van onze bruidstaart bij Jan Banket in Veenendaal. Onze afspraak was op locatie, zodat we ook gelijk een snelle blik konden werpen op de heerlijk geurende bakkerij.

Allereerst hadden wij kennis gemaakt met de eigenaar, Jan, door wie wij uiterst vriendelijk werden ontvangen. Met hem konden we al onze wensen met betrekking tot de taart bespreken.

Stap 1 was het uiterlijk van de taart te bepalen.

Hierbij was het aantal genodigde natuurlijk ook van belang. Wij waren er al snel over uit dat we een Naked Cake erg mooi vinden. Dit zou alleen wel betekenen dat er geen fondant om de taart komt te zitten. Nadat Jan even wegliep om een proefstuk te laten zien, gingen wij direct samen overleggen.

Want het zou toch wel erg jammer zijn om een taart zonder fondant te krijgen, omdat wij dit allebei altijd het lekkerste deel van de taart vinden. Deze wens hebben wij uiteindelijk weer met Jan gedeeld. Gelukkig konden we de taart met gemak aanpassen.

Vervolgens kwamen we uit op de smaak van de taart.

Aangezien we niet goed wisten wat een slimme combinatie was, gaf Jan hierin gelukkig goed advies. En YES: we mochten ieder een stuk van de aanbevolen smaak proeven.

De twee stukken taart waren zorgvuldig ingepakt in een mooi doosje om lekker thuis op te eten. Maar omdat wij die dag op de motor naar de locatie waren gereden, hebben wij de taart daar opgegeten.

Voor de nieuwsgierigen onder ons: over de taart doen wij geen uitspraken… deze mogen jullie zelf op 5 oktober komen bewonderen!

Het bruidsbanket is aangeboden door

Jan Banket

Zwolseweg 202
7315 GP Apeldoorn
06-23992249

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *