Blissi Special Days

Carré voor mij alleen

Deze zonnige dag begint met Noëlle die we ophalen bij school. Ook mama Natasja weet niet precies wat we gaan doen en dat maakt het allemaal heel spannend. Noëlle is heel verbaasd dat ze opgehaald wordt op school om op pad te gaan. Ze laat het ietwat verlegen over zich heen komen en we rijden naar Amsterdam. We bezoeken daar een kinderkapsalon. Wat een gezelligheid! Kapstoelen als auto’s, knuffels en poppen in de salon. Achterin de zaak is nog een manicureplek gecreëerd.

De hele salon is voor Noëlle gereserveerd en wat wordt ze met veel liefde en aandacht ontvangen. Met een prachtig kapseltje vol met glitters en kleurtjes en mooie nageltjes krijgt ze nog een heerlijk voeten bad mee voor thuis.  

Kinderchampagne bij de kapper

Vervolgens rijden we met het hele gezelschap naar een kinderkledingzaak waar Noëlle wordt ontvangen met kinderchampagne. Hier mag een mooi setje kleding worden uitgezocht. Het wordt een truitje met rokje. Een echt meisje! Wat is ze mooi! Van de verlegen Noëlle is niks meer te merken. Noëlle komt volledig los en kan zich ontspannen. Wat een verwennerij en aandacht. Heerlijk om te zien.  

Van al deze indrukken en verwenmomenten krijg je honger. We gaan naar een pannenkoekenhuis wat er helemaal als een carrousel uit ziet. Wat knus! Hier eten we met zijn allen lekker pannenkoeken en Noëlle mag haar ijsje versieren met suikerpoeder. Alle aandacht is voor haar. En nu dan? Wat staat er nog meer op het programma?

Noëlle houdt van musical en theater en we opperen dat ze misschien naar een sportzaal gaat om lekker te bewegen. Het gesprek komt op muziek en Noëlle vertelt dat ze de muziek van Suzan en Freek zo mooi vind. We vragen of ze weleens van Carré heeft gehoord. Nee, dat niet. Maar ondertussen gaat er bij mama Natasja een lichtje branden! Wat een verrassing! We gaan naar de theatershow van Suzan en Freek! En ze gaan Noëlle ontmoeten! 

Samen met Suzan en Freek in Carré

Aangekomen in Carré worden we als echte gasten ontvangen. De kaartjes liggen al klaar en vooraf mag Noëlle in een leeg Carré op het podium staan. Wat een ervaring voor dit meisje wat zo van theater houdt! We worden naar de foyer gebracht en daar is dan de ontmoeting met Suzan en Freek. Ze krijgt een knuffel van Suzan en een boks van Freek. Er mogen vragen worden gesteld en natuurlijk krijgt Noëlle een handtekening.  Wat spannend allemaal! Mama Natasja en Noëlle hebben prachtige plekken en er wordt genoten van de show.  

Op de terugweg is Noëlle nog aan het stuiteren van alle mooie indrukken van vandaag en mama Natasja is ook door het dolle heen dat deze dag zo mooi was. Wat gunt ze het haar dochter om samen plezier te hebben.  

De meet-and-greet met Susan en Freek was
een spannende ervaring.

En het moment dat ik alleen op het toneel van
Carré stond, voelde als een
droom die werkelijkheid werd

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *