Blissi Special Days

De allereerste….

Zo’n allereerste keer is altijd spannend, ook voor ons. Maar de eerste Blissi Special Day bleek een dag vol belevenissen. Het gezin deed nieuwe energie op. Maar… lees het zelf! En geniet een beetje mee…

DE MOOISTEN VAN HET LAND

Afgelopen 15 september was het zo ver: de dag, waarop we Ilse met haar dochters Roos (13) en Lotte (10) uit Waddinxveen verrasten met de Blissi Special Day. De dames waren een beetje zenuwachtig, want… wat ging er allemaal gebeuren?

Het was pas 08.00 uur toen chauffeur Ed Klasen van BMW Ekris aanklopte met zijn deftigste wagen!

Samen met de vader van de meisjes vertrok het gezelschap naar Noordwijkerhout, waar de dames van Creative Cosmetics al klaarstonden met make- up en kapperspullen. Als verrassing waren opa en oma van het gezin er ook!

Ilse en Lotte werden heerlijk vertroeteld en prachtig opgemaakt, hun haren mooi in de plooi. Ze voelden zich schoonheden!

Roos had de dag ervoor haar lange haar haren gedoneerd aan Stichting Haarwensen en was verrukt toen ze haar nieuwe, kort koppie in de spiegel had bekeken!

ALLEEN MAAR GENIETEN

Met deze wonderschone dames ging de reis verder naar Manege ’t Langeveld in Noordwijk. Dat was een hartelijk weerzien met eigenaar Femke Noorlander! Ilse kent haar al van jongs af aan, toen zij met haar ouders geregeld op de naastgelegen camping stonden. De paarden werden gezadeld en daar gingen ze, door het ritselende bos en over de uitgestrekte zandvlakte. Wat bracht dit bij Ilse veel herinneringen boven! Dit was puur genieten! De zandvlakte was bovendien een fantastische locatie voor een fotoshoot, genomen door Tamara van Tamaar Fotografie uit Alphen a/d Rijn. Op hun paasbest zijn ze nu vereeuwigd en kunnen ze op elk moment teruggaan naar het geluid van de hoeven, het geruis van de bladeren en de geuren van het bos en de rustgevende vergezichten van de vlakte. En de gezelligheid.

Bij terugkomst op de manege stond er een heerlijke lunch klaar, verzorgd door Como & Co uit Noordwijk. Lekker ongedwongen, de smaakpapillen verwend en iedereen op
zijn gemak.

CREA BEA’S

Na al die lekkernijen laste Ilse een pauze in en ging met haar vader naar huis om te rusten. Ondertussen gingen de meiden met hun vader en oma naar de volgende activiteit: een workshop graffiti spuiten bij Femke Kock Graffiti in Alphen a/d Rijn, waar ze hun creativiteit even helemaal konden laten gaan! Fotograve Mariëlle
voegde zich bij het gezelschap en maakte levendige foto’s in de tuin van het atelier. Ilse had zich ondertussen met hernieuwde energie weer bij het gezelschap aangesloten en genoot, kijkend naar het gekwetter en geschater en de wonderlijke, mooie creaties!

‘Dat zijn en blijven waardevolle herinneringen,’ vertelt ze stellig. Twee uiteraard beregoede kunstwerken rijker vertrokken ze naar Rajabo in Alphen a/d Rijn.

ALLE BELANGRIJKSTE MENSEN DOEN MEE

Daar aangekomen zag Ilse een paar bekende figuren staan. ‘Dat… zijn mijn vriendinnen! Wat een verrassing!’ Deze vriendinnen zijn een steun en toeverlaat voor Ilse en haar dochters in deze moeilijke tijd. Het was dan ook heerlijk om samen met hen dit stukje van deze toch al overdonderde dag mee te beleven! Er werd pizza gegeten in de tuin van Tamara en haar man Ray, onder het genot van de melodieuze zang van Ray! Samen met zijn band bracht hij de krachtige nummers van Pink! ten gehore. Uit de nummers van Pink! halen zij immers veel steun. En natuurlijk ontbraken ook favorieten als Alles Is Liefde en Mag Ik Dan Bij Jou niet aan het repertoire tijdens hun optreden.

Een vriendin van Tamara had prachtige armbandjes gemaakt voor Ilse, Roos en Lotte. En als verrassing kreeg Roos, mégafan van de Oranje Leeuwinnen, een kaart van de KNVB Oranje Leeuwinnen en een echt oranjeshirt! Hier kan ze de blits mee maken! En namens ons kreeg Lotte een tasje make-up, waar ze die ochtend zo mooi mee was opgemaakt.

LAST… BUT NOT LEAST!

En alsof dit allemaal nog niet genoeg was, kwam er nog een laatste verrassing! Onky Donky uit Rhenen bood het gezin een volledig verzorgde dag aan in Ouwehands Dierenpark! Nóg zo’n dag met elkaar! Ze trappelen al van ongeduld!

Met een koffer vol mooie herinneringen vertrokken Ilse, Roos en Lotte naar huis. Wat een ervaring! ‘Het klopte allemaal!’ zegt Ilse. Ze heeft zoveel energie gekregen van het paardrijden en had niet eens spierpijn! Lotte vertelde, dat dit de mooiste dag van haar leven was!

Medeleven en geen medelijden. Zo ervaarde Ilse deze dag. Kijk. En daar doen wij het allemaal voor!

De Special Day is mogelijk gemaakt door:

creativelogo_zwart

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *