Shine Day

De jurk

Yalisa’s Bruidsmode

DE JURK

Twee weken nadat ik ten huwelijk ben gevraagd was het zover!

Ik mocht de jurk uitzoeken en passen bij Yalisa’s Bruidsmode in Apeldoorn! We konden hier natuurlijk niet te lang mee wachten, aangezien er een flinke levertijd zit op trouwjurken.

Nadat de datum bekend was, ben ik direct bij mijn oma langsgegaan.
Mijn oma is 91 jaar oud, maar nog erg vitaal. En als ik iemand graag mee wilde, dan is het mijn oma!

Wat ik al dacht.. oma wilde graag mee, net zoals ze 31 jaar geleden mee was met het uitzoeken van mijn moeders jurk.

Mijn moeder, Yara, Esther en Arieta zijn gelukkig ook mee gegaan. Bij binnenkomst werden we erg vriendelijk ontvangen door de eigenaresse Susan.

Zodra we compleet waren kregen we een korte uitleg gekregen over de bruidsmodezaak en het assortiment.

Wat ze zei was magisch: ‘Ga overal maar tussen kijken en let vooral niet op het prijskaartje’. Hoe fantastisch is dat?! Je mag je droomjurk uitzoeken en hoeft geen rekening te houden met de prijs…

Het feest kon beginnen! Ik had zelf al even op de website gekeken www.yalisasbruidsmode.nl en had stiekem al een paar favorietjes. Uiteindelijk heb ik maar liefst 10 jurken uitgekozen om te passen.

Ondertussen kwam er nog een heerlijke schaal met lekkers op tafel, waar natuurlijk flink van gesnoept werd. Susan hielp me met het aantrekken van de jurken.

Ik kreeg een paar bruidsschoenen aan om het af te maken en kon de jurken vervolgens aan iedereen showen. Het was zó leuk om op de gezichtsuitdrukkingen van iedereen te letten. Vaak zag ik gelijk wat ze van de jurk vonden ? Kiezen werd nog even lastig, want er waren twee jurken die ik echt heel mooi vond. Toen Susan mij vroeg: ‘welke jurk zou Wesley het mooist vinden’, was de beslissing snel gemaakt. Het werd de tweede jurk die ik had gepast.

Tot nu toe open ik iedere dag wel even de foto’s op mijn telefoon, omdat ik echt verliefd ben op de jurk die ik gekozen heb. Als ik aan deze dag terug denk, is het een dierbare dag voor mij geweest. Ik ben zo blij dat ik de jurk bij Yalisa’s Bruidsmode heb mogen uitzoeken! Over een paar weken heb ik een afspraak om de jurk op maat te laten maken. En heel eerlijk: ik kan niet wachten om ‘m op onze bruiloft te dragen…

Hopelijk kom jij ook op 5 oktober mijn jurk bewonderen!

De jurk is aangeboden door

Yalisa’s Bruidsmode

Zwolseweg 202
7315 GP Apeldoorn
06-23992249

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *