Shine Day

De Ringen

Juwelier Geluk

DE RING MAAKT LIEFDE ROND

Bij een huwelijk horen natuurlijk ook trouwringen! Onze ringen mochten wij bij Juwelier Geluk in Veenendaal uitkiezen (we hebben maar liefst € 500 korting gekregen!).

Op 4 juli was het zover en hadden wij een afspraak om te kijken voor onze trouwringen.

De keuze is zo enorm

Wij vonden het best lastig om een keuze te maken, vooral omdat er zoveel verschillende ringen zijn. En je wilt natuurlijk een heel zeker zijn van de ringen, aangezien we deze voor de rest van ons leven willen dragen

Gelukkig werden wij geholpen door meneer Geluk, de eigenaar van de winkel. Meneer Geluk heeft ons eerst de verschillende soorten materialen laten zien met o.a. zilver, witgoud en goud.

Natuurlijk mochten we alle ringen voelen en passen.

Vervolgens stelde hij ons een aantal vragen en liet hij op basis van onze antwoorden verschillende collecties aan ons zien.

In eerste instantie vonden we het niet belangrijk dat we beide de zelfde soort ring zouden hebben. Toch hebben we uiteindelijk voor een zelfde setje ringen gekozen, omdat dit natuurlijk wel het mooiste is. Onze ringen bestaan uit een combinatie van goud en witgoud.
De ringen liggen nu in hun volle glorie te wachten op komende zaterdag. Wij kunnen niet wachten om ze (eindelijk) te mogen dragen!

De ringen zijn deels aangeboden door

Juwelier Geluk

Zwolseweg 202
7315 GP Apeldoorn
06-23992249

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *