Blissi Special Days

De eerste akkoorden van Uma

In juni van dit jaar moesten Mihaela en Uma afscheid nemen van respectievelijk hun man en vader Iwan na een ziektebed van 2 jaar. De werkgever van Mihaela vond het van belang hun ook weer een positieve ervaring te laten beleven door een Bliss Special Day voor hen aan te vragen. Daar gingen we natuurlijk graag mee aan de slag en alles werd in het werk gesteld om ze samen een mooie dag te laten beleven.

Die mooie dag begon met het ophalen van Uma op school met de auto die ter beschikking was gesteld door Wensink automobiel bedrijven. De juf was natuurlijk op de hoogte en in de klas moest Uma beloven om de volgende dag alles te vertellen over wat ze allemaal had beleefd.

Goed handelbaar

Uma heeft prachtig lang en kroezig haar. Dat is erg mooi, maar voor moeder Miahela niet altijd gemakkelijk om mee om te gaan. Daarom togen we als eerste met beiden naar Medely’s haarmode. Met veel toewijding en professie begon Medely aan de metamorfose. Ze nam het ”prinsesje” zoals het noemde, als eerste onder haar handen en creëerde een schitterend kapsel dat ook goed handelbaar is. Tips en trucs werden uitgebreid aan Mihaela verteld en de juiste producten geshowd. Ook Mihalea kreeg een geheel nieuwe look.

Daarna was het tijd voor de lunch bij Tante Truus, de sociale horeca-onderneming in Almere van Triade. De medewerkers daar, altijd blij en opgewekt, zorgden voor een heerlijke lunch aan een speciaal versierde tafel. Een dag als deze kent altijd wel een strak tijdschema maar het lukte om op tijd bij Kinepolis te zijn. De manager stond ons al op te wachten en nadat Mihaela en Uma natuurlijk popcorn en iets te drinken hadden uitgezocht, kregen ze in een enorme zaal een privé voorstelling van de net nieuwe Walt Disney animatiefilm Strange World in 3 D. Ze waren zo onder de indruk dat ze even niet door hadden dat je wel 3-D brillen op moet want anders begin je aan je ogen te twijfelen!

Hierna was het moment daar om even te splitsen. Uma mocht samen met begeleider Jan en fotograaf René naar de Intertoys aan de overkant van het plein en Wil ging met Mihaela naar beautysalon Beauty4you van Afsoon. Een uitgebreide gezichtsbehandeling stond op het programma waarbij Mihaela verzuchtte dat ze letterlijk en figuurlijk opklaarde.

Ondertussen was er nog een speciaal onderdeel. Iwan had tijdens zijn ziekbed een gitaar gekocht en had nog graag leren spelen. Helaas is dat niet gelukt maar Uma had al eerder het idee opgepakt dat zij dat graag zou willen doen op de gitaar van haar vader. Casper van gitaarles Almere, vond het een eer om haar de eerste akkoorden bij te brengen die ze ook meteen aan het einde van de les haar moeder kon laten horen.

Wat is mooier dan na zo’n enerverende dag nog even onverwacht bij te praten met je beste vrienden en te genieten van het favoriete eten van Uma, namelijk KIP. Daar weten ze immers bij de Bierfabriek in Almere centrum wel raad mee met hun speciale Franse kippetjes.

Zo eindigde een enerverende maar ook verrassende dag voor moeder en dochter. Nog net op tijd om nog even aan de Sinterklaassurprise te werken.

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-FL-004-WG - Gitaarles
BSD-FL-004-WG - Kinepolis
BSD-FL-004-WG - Intertoys
BSD-FL-004-WG - Bierfabriek

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *