Blissi Special Days

Dilan zet broertje Ahmed in het zonnetje

Om de wensdag van Dilan te bespreken is een Bliss-delegatie bestaande uit Hetty en Machteld een paar weken geleden afgereisd naar Leerdam. Zij werden hartelijk ontvangen door Dilan met koele limonade en zelfgebakken koekjes. Dilan vertelde dat zij op haar 17e leukemie kreeg en hiervoor 2 jaar is behandeld, onder andere in het Maxima Centrum in Utrecht. Zij vertelde heel openhartig wat dit met haar en het gezin heeft gedaan. Omdat er op dat moment corona restricties waren was dit extra zwaar.

Haar broertje Ahmed was vier jaar toen haar behandeling begon, en zij voelde zich schuldig dat hij toen niet de aandacht kreeg die hij verdiende.

Daarom had zij een Blissi Special Day voor hem aangevraagd, om hem voor een dag in het zonnetje te zetten.

Op woensdag 29 juni mochten wij de wensen van Ahmed gaan vervullen. Om 11.30 kwamen alle ‘partners in crime’ samen bij wijkcentrum West-End. Chauffeur Frank,  fotografe Rilana, Superman Lars, Hetty en Machteld. Jan Millenaar verwelkomde ons en gaf aan dat wij van alle faciliteiten gebruik mochten maken. Na de wensdag zouden we elkaar weer hier ontmoeten.

Lars heeft zich hier omgekleed tot Superman waarna wij konden vertrekken naar het huis van Dilan. Daar werden wij opnieuw gastvrij ontvangen met drinken en lekkere zoetigheden door Dilan en haar moeder.

In de Maserati

Om iets voor half een zijn we vertrokken met de Maserati Quattroporte van Frank. Deze was van binnen versierd met Superman-vlaggetjes. Samen met Superman haalden wij Ahmed van school. Uiteraard was het fantastisch om al die opgewonden kinderen te zien, die “Superman, Superman!” riepen. Ahmed kreeg een mooie Superman-pet van Lars op zijn hoofd en zo is hij met zus Dilan in de Maserati naar cafetaria De Wiel gereden in Asperen. Daar aten wij een patatje, waar Ahmed erg van houdt. Na een drankje en foto’s zijn we met zijn allen vertrokken naar speeltuinvereniging de Beerakker in Heukelum.

Superman-diploma

In de speeltuin moest Ahmed, samen met Superman, een aantal opdrachten uitvoeren, om zijn Superman-diploma te verdienen. Deze heeft hij met glans gehaald. De grote hit was het verstoppen van de Blissi knuffel in de speeltuin, hij vond Blissi wel!

Na nog wat gedronken te hebben en een zakje chips, was het tijd voor de diploma-uitreiking. Ahmed kreeg zijn Superman-diploma en was helemaal trots! Als prijs kreeg hij nog een spaarpot van Superman.

Dilan werd verwend met een cadeaubon van BeautyColour in Leerdam voor een schoonheidsbehandeling, waar ze dankbaar gebruik van ging maken.

Na de speeltuin zijn we naar de ijssalon van Leerdam vertrokken, waar wij allemaal een heerlijk ijsje van de eigenaren kregen aangeboden.

Tenslotte hebben wij Ahmed, Dilan en hun moeder naar huis gebracht. Wij togen opnieuw naar wijkcentrum West-End, waar Lars zich van zijn warme pak heeft ontdaan. Moe maar voldaan vertrokken wij ook weer huiswaarts.

Ahmed en Dilan, wij wensen jullie veel mooie momenten en te maken herinneringen in de toekomst!

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Cafè-cafetaria De Wiel - Logo
Xeniaswish logo
Joyce Feestkleding - Logo
De IJssalon van Leerdam - Logo

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *