DONATIEMOGELIJKHEDEN

Jouw betrokkenheid wordt enorm gewaardeerd.
Je kunt Bliss to Shine op verschillende manieren ondersteunen. Ontdek hieronder een overzicht van de donatiemogelijkheden en kies wat bij jou past.

Samen kunnen we het verschil maken.

DONATIEMOGELIJKHEDEN

ZONDER DONATIE GEEN HERINNERINGEN

Ongeveer 9.000 gezinnen met thuiswonende kinderen worden jaarlijks getroffen door kanker.
Ze verdienen een onbetaalbare herinnering voor het leven.
Doneren via tikkie - Bliss to Shine

Wil je op een makkelijke en snelle manier doneren aan stichting Bliss to Shine? Dat kan! Je kunt nu doneren via de dienst Tikkie van ABN-AMRO. Binnen enkele klikken ben je klaar en je hoeft weinig gegevens in te vullen.

Blissi Special Day  - Bliss to Shine

We kunnen dit niet alleen. Jouw hulp is hard nodig. Met jouw bijdrage, groot of klein, draag je bij aan het realiseren van onbetaalbare herinneringen. Help direct mee en doneer eenmalig!

Structurele donateur - Bliss to Shine

Wil je ons werk structureel steunen?

Als structurele donateur maak jij een grote impact omdat we daardoor onze hulp continu voort kunnen zetten.

Online Collecteren  - Bliss to Shine

Elk jaar weer dezelfde vraag: ‘wat wil je voor je verjaardag?’ Ook op deze feestelijke dag kunnen we je hulp goed gebruiken! Maak online je collectebus aan & collecteer digitaal voor Stichting Bliss to Shine.

Testament - Bliss to Shine

Ook als je er niet meer bent, kun je wensen realiseren. Dat kan door een gift aan Bliss to Shine op te nemen in je testament. Met jouw gift uit nalatenschap kunnen wij herinneringen blijven creëren.

In memoriam - Bliss to Shine

Het gebeurt regelmatig dat mensen tijdens een herdenking of uitvaart geld doneren aan Bliss to Shine. Dat vinden wij heel bijzonder. Er wordt bij de uitvaartdienst bijvoorbeeld in plaats van bloemen om een gift gevraagd.

Samenwerking - Bliss to Shine

Via bijdragen van bedrijven en samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven kunnen we gezamenlijk het verschil maken voor kinderen die thuis dealen met kanker binnen het gezin

Gratis doneren - Bliss to Shine

Hoezo gratis doneren, dat kan toch helemaal niet? Dus wel! Je kunt nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Bliss to Shine, zonder dat het jou een cent extra kost! We vertellen je er graag meer over.

Lot of Happiness Gratis Doneren - Blissi to Shine

Wanneer je een lot koopt (à €12,50) en meespeelt voor Bliss to Shine doneer je elke trekking minimaal 40% van je inleg aan ons. Daarnaast maak je ook kans op geweldige prijzen tot wel 1 miljoen euro!