DONEER VIA TIKKIE

Wil je op een makkelijke en snelle manier doneren aan stichting Bliss to Shine? Dat kan! Je kunt nu doneren via de dienst Tikkie van ABN-AMRO. Binnen enkele klikken ben je klaar.

De ontvanger kan op de gebruikelijk manier jouw Tikkie ‘aftikken’. Het mooie is dat iedereen Tikkie kan gebruiken: het maakt niet uit welke bank je hebt.

DONEER VIA TIKKIE

Doneren via tikkie - Bliss to Shine
Doneren met Tikkie kost minder dan een minuut!

SNEL EENMALIG DONEREN

HOE WERKEN TIKKIE DONATIES?

Een Tikkie van Bliss to Shine is een vrijwillig betaalverzoek.
Stappen om te doneren met Tikkie zijn:

    • er staat een betaalverzoek met Tikkie en je klikt op de link of button
    • er opent een nieuw scherm, waar je een bedrag ziet staan
    • dit bedrag is niet aan te passen
    • kies je eigen bank en klik je op ‘Ja, ik wil betalen’
    • je komt dan in de digitale omgeving van jouw bank, waar je de betaling kunt voltooien

Is dat gelukt? Dan ben je klaar!

Doneren - tikkie - Bliss to Shine
Tikkie jij bent 'm - tikkie - Bliss to Shine

SIMPEL DONEREN VIA TIKKIE

Doneren via Tikkie is de simpelste manier om een donatie te doen aan stichting Bliss to Shine. Wij gebruiken de donaties om wensen te vervullen van thuiswonende kinderen die in het gezin te maken hebben met kanker, daarom zijn we blij met elke gift.

Daarom stellen we je in staat op verschillende manieren te doneren: periodiek of eenmalig. Ook kun Bliss to Shine opnemen in je testament. Zoals gezegd is doneren met Tikkie de gemakkelijkste manier om een eenmalige bijdrage te doen. Je hoeft niet eens de Tikkie app te installeren op je telefoon. Doorloop simpelweg onderstaande stappen en je Tikkie donatie is een feit!

VRAGEN OVER TIKKIE

Tikkie is een betaal-app die ABN AMRO ontwikkeld heeft. De app is gratis voor klanten van alle Nederlandse banken. Tikkie heeft al meer dan twee miljoen gebruikers en wekelijks worden er ruim 150.000 betaalverzoeken verstuurd. De betaalverzoekjes kunnen worden verstuurd via WhatsApp, SMS of Messenger.

Nee, dat is niet nodig. Met de Tikkie-app stuur je vrienden of familie een betaalverzoek als je iets voorgeschoten hebt. Je vraagt iedereen om te betalen.

Een Tikkie van Bliss to Shine is een vrijwillig betaalverzoek. Dit werkt via iDEAL. Je hoeft de app van Tikkie niet te installeren om te betalen.

Tikkie is onderdeel van ABN AMRO. Ook als je een andere bank hebt, kun je een Tikkie doneren aan Bliss to Shine

Tikkie is onderdeel van ABN AMRO. Het werkt voor iedereen met een rekening bij een Nederlandse bank, het maakt niet uit bij welke bank je zit.

Tikkie voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen voor online bankieren. Het is dus veilig om Tikkie te gebruiken.

Geen nood. Gewoon doneren via ons donatieformulier kan natuurlijk ook.

DONEREN