NALATENSCHAP

Wil jij Stichting Bliss to Shine steunen met jou nalatenschap? Dank je wel, daar zijn wij heel blij mee! Zo kunnen wij meer gezinnen een herinnering voor het leven geven.

Omdat wij een ANBI zijn, hoeven wij geen schenk- of erfbelasting te betalen en komt het hele bedrag ten goede aan onze stichting.

NALATENSCHAP

Nalatenschap - Bliss to Shine

NALATEN

Ook na overlijden kun je stichting Bliss to Shine steunen. Dat regel je in een testament, een eigen handgeschreven verklaring is namelijk niet voldoende. Jouw notaris helpt je graag om jouw wensen goed op papier te zetten.

Er zijn 2 mogelijkheden om (een deel) te schenken na je overlijden:

WIJ WORDEN ERFGENAAM

Je kunt ons in het testament benoemen als (een van de) erfgenamen. Wij erven dan (een gedeelte van) jouw nalatenschap, zowel de baten als de lasten. Ter voorkoming van het risico dat een erfenis enkel lasten (schulden) bevat, zullen wij altijd beneficiair aanvaarden.

WIJ KRIJGEN EEN LEGAAT

Met een legaat kun je een vastgesteld geldbedrag of een percentage van je nalatenschap nalaten aan onze stichting. Zo kun je bijvoorbeeld jouw familie tot erfgenaam benoemen en daarnaast een geldbedrag nalaten aan stichting Bliss to Shine.

EXECUTEUR

Hoewel het niet verplicht is, is het bij het opstellen van een testament verstandig om een executeur te benoemen. Deze persoon wikkelt na jouw overlijden de nalatenschap af zodat je zeker weet dat jouw wensen worden uitgevoerd.

“Dat kan uiteraard een familielid of een professional zijn, maar je kunt ons ook als executeur benoemen. Wij zien het als onze plicht om ervoor te zorgen dat alles wordt geregeld zoals jij graag wilt.”

Denkt u erover om stichting Bliss to Shine een schenking te doen of iets na te laten? Neem dan contact op met Suzan van de Vorst, op 040-2027471 of per email: info@fonckle.nl.

Suzan - Bliss to Shine

SAMENWERKEND EXECUTEUR

Zorgeloos nalaten?
Regel het samen met Fonckle!

Mw. Suzan van de Vorst
Executeur
Tel: 040 – 202 74 71
info@fonckle.nl

SAMENWERKEND NOTARIS

Wat moet er geregeld worden als u er niet meer bent?
Regel het samen met Olenz!

Mr. Koen van den Berg
Toegevoegd notaris en estate planner
Tel: 0318-580749
kvdberg@olenz.nl