Blissi Special Days

Een cool einde van de dag

Onze vrijwilligers, Tamara en Patricia, waren al vroeg uit de veren. De reden: bij Severs Breeman BMW&MINI Rotterdam Zuid stond een toffe BMW klaar om daarmee de familie uit Vlaardingen te verrassen voor de wensdag. Omdat ook het dagprogramma voor de familie een groot vraagteken was, was de surprise des te groter. Helemaal leuk!

In de kappersstoel
De eerste bestemming van de dag was Ami kappers in Schiedam. Hier werd de familie  ‘onder handen genomen’ door vriendelijke en vakkundige kappers.

Het was een echt verwenmoment, iets wat in de drukte van alledag te vaak naar de achtergrond verdwijnt. Met nieuwe energie en stralend van zelfvertrouwen vertrok het gezin naar Den Haas voor een niet-alledaagse lunch.

Voor even terug naar huis
Bij restaurant Luna (een aanrader!) werden ze getrakteerd op een uitstekende en uitgebreide Afghaanse lunch. Door de gastvrije bediening, de typische smaken en gerechten waande de familie zich voor even weer in hun thuisland. Mooi om te zien.

Een cool einde van de dag
Hoewel het gezin dacht dat ze nu wel terug naar Vlaardingen zouden gaan, hadden we nog een verrassing voor hen in petto.

Gezien de familie’s liefde voor ijs, was een bezoek aan het IJscentrum Patisserie in Vlaardingen de perfecte volgende stop. Hier gingen ze zelf ijs maken. Lekker met de handen bezig zijn, kletsen en proeven zorgde voor een kroon op een onvergetelijke dag.

Onderweg naar huis werd de dag nog eens doorgenomen. Er zijn herinneringen gemaakt die niemand hen meer afneemt. Een dag om nog lang van na te genieten dus.

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

IJscentrum - Logo
BSD-ZH-008-JL - Severs Breeman
BSD-ZH-008-JL - Tamaar fotografie

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *