Blissi Special Days

Een dag vol verrassingen

Soms zijn de mooiste momenten in het leven de meest onverwachte. Dit was precies het geval voor Dennis, Julie, en hun kinderen Zane en Skye. Wat aanvankelijk een gewone dag leek te zijn, transformeerde in een buitengewoon avontuur vol emoties en geluk.

Het begon allemaal toen ons team in Ede arriveerde en Fons ontmoette, de privéchauffeur van de BMW X5 die speciaal voor deze bijzondere dag was ingeschakeld. Het gezelschap meldde zich bij het huis van Dennis en Julie, waar ze al op de hoogte waren van onze komst

Gezamenlijk begaven we ons naar de school van Zane en Skye om de kinderen op te halen. De kinderen hadden geen idee wat hen te wachten stond, en de spanning was voelbaar. Zane kreeg de eer om voorin de prachtige BMW te zitten terwijl ze op weg gingen naar Molecaten Park Bosbad Hoeven. Daar stond een verrassing op hen te wachten – een sfeervolle Brabantse tent die exclusief voor hen was gereserveerd.

Het overdekte terras was prachtig gedecoreerd en de tafel was rijkelijk gedekt met lekkernijen, waaronder muffins, melk, jus d’orange, cola, sinas, koffie en thee. De lunch was al even indrukwekkend, met hartige muffins, vers fruit, smakelijk belegde broodjes, en een keur aan kazen, olijven en gehaktballetjes. Voor de kinderen was er een goedgevulde goodiebag om de dag nog specialer te maken.

Na een fotosessie begaven ze zich naar Roosendaal, waar het gezin een avontuurlijke uitdaging wachtte – skydiven! Hoewel Julie en Skye aanvankelijk gespannen waren, stelde een vriendelijke instructeur hen al snel gerust. Het hele gezin genoot met volle teugen van deze onvergetelijke ervaring hoog boven de aarde, waarbij vooral het skydivetalent van Zane indruk maakte.

Na de opwinding in de lucht keerden ze terug naar de grond en genoten ze van de warme zon op een gezellig terrasje, waar ze samen iets te drinken namen. Het was een moment van ontspanning en samenzijn, waarbij het gezin besefte hoe bijzonder deze dag was.

Tenslotte was het tijd om terug te keren naar Ede, waar ze werden verwend bij Restaurant Cha House met een heerlijke maaltijd. De glimlach op het gezicht van dochter Skye, de voldane blik van Zane, en de herhaalde uitingen van dankbaarheid van Julie benadrukten hoezeer ze deze ervaring nodig hadden.

De emoties kwamen tot een hoogtepunt toen Julie een Rituals-pakket ontving; tranen van dankbaarheid stroomden over haar wangen.

Het was een dag om te koesteren en voor altijd in hun harten te bewaren.

Dankjewel, ook voor de onwijs mooie onvergetelijke dag.

Haar laatste dag en ze straalde nog, genoot met een lach van oor tot oor!
Wat zijn jullie een top stichting ❤️❤️

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-GL-007-GB - Jumbo Huibers
BSD-GL-007-GB - Ekris BMW en MINI Veenendaal
BSD-GL-007-GB - Indoor Skydive Roosendaal
BSD-GL-007-GB - Joost de Waal Fotografie
BSD-GL-007-GB - Molecaten

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *