Blissi Special Days

Een laatste wens vervuld

Het leven zit vol met kostbare momenten en dierbare herinneringen. Voor één bijzonder gezin was er nog één wens die in vervulling mocht gaan. Met de hartverwarmende hulp van de wensambulance Utrecht werd deze wens werkelijkheid, en het werd een dag die de boeken in gaat als een dierbare herinnering.

Op een stralende dag, waar de zon haar warmte over het land verspreidde, ging de rit naar het prachtige strand van Scheveningen. De zee lag er rustig bij en nodigde uit tot ontspanning. Voor mama, die comfortabel op de brancard lag, werd een perfect plekje gevonden vanwaar ze een prachtig uitzicht op de zee had. Papa en zoon liepen hand in hand naar de waterlijn en genoten ondertussen van het pootjebaden in het verfrissende water, terwijl dochterlief haar moeder geen moment uit het oog verloor.

Het was een aangrijpend tafereel toen de zoon uiteindelijk naast zijn moeder ging zitten en haar hand liefdevol vasthield.

Tijdens deze onvergetelijke dag werden er vele waardevolle momenten vastgelegd in schitterende foto’s. De zoon wilde maar al te graag foto’s van zijn moeder maken, en zo werden er drie prachtige beelden vastgelegd. Onwetend dat deze de laatste foto’s van mama met haar gezin zouden zijn…

Na een heerlijke lunch bij Zanzibar besloten we een fantastische ochtend aan het strand af te sluiten door met z’n allen een softijsje te eten bij McDonald’s, waar de wensontvanger zelf de ijsjes mocht maken. Vervolgens keerden moeder en vader huiswaarts met de wensambulance, aangezien alle belevenissen nogal vermoeiend waren voor moeder, die verlangde naar wat rust.  Terwijl het team zorgde voor broer en zus, die op hun eigen manier de dag vervolgden.

De reis ging verder, en ze namen een sprong in het diepe – letterlijk. Dit adembenemende spektakel leverde tevens een certificaat op als aandenken aan deze bijzondere dag. Na het skydiven genoten we van een maaltijd met broer en zus bij McDonald’s, waar de wensontvanger zelfs een lesje kreeg in fotografie.

In de nacht die volgde, moesten ze afscheid nemen van hun geliefde vrouw en moeder. Het verdriet was intens, maar de herinnering aan die ene dag aan zee en alle gelukkige momenten die ze samen hadden gedeeld, hielp hen om de pijn te verzachten. Haar glimlach zou voor altijd in hun harten blijven voortleven.

Laten we ons laten inspireren door dit bijzondere gezin en beseffen hoe kostbaar de tijd met onze geliefden is. Laten we herinneringen koesteren en momenten van liefde en samenzijn vieren, want in die momenten vinden we de essentie van het leven zelf.

Dankjewel, ook voor de onwijs mooie onvergetelijke dag.

Haar laatste dag en ze straalde nog, genoot met een lach van oor tot oor!
Wat zijn jullie een top stichting ❤️❤️

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-UT-013-EK - Logo - Zanzibar BeachClub
BSD-UT-013-EK - Logo - McDonalds Moordrecht
BSD-UT-013-EK - Logo - City Skydive

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *