Blissi Special Days

Een Muzikale Dag vol Liefde en Emotie

Marit is één van de drie dochters van het gezin, die dolgraag nog iets bijzonders met haar moeder Miranda wil beleven. In hun muzikale familie moet er iets georganiseerd worden waar muziek centraal staat!

Bij het ochtendgloren haalt onze vrijwilliger de lunch op en rijdt naar het kantoor in Veenendaal, waar de fotograaf en onze stagiaire Vera klaarstaan. Op weg naar Nijmegen, waar de familie Van Seters op hen wacht! Het gezin weet dat er iets gezelligs op het programma staat, maar wat dat precies is…

Eerst een bezoek aan de kapper

Na een warm welkom, begeeft het gezelschap zich naar de kapsalon. Mama Miranda is meteen blij, want na de chemotherapie begint er weer wat haar terug te groeien, maar van een “model” is nog geen sprake. De kapsters zijn begripvol en de emoties krijgen vrij spel, maar Miranda is, ondanks alles, blij met haar nieuwe look! Natuurlijk is er ook tijd voor koffie met soesjes. Er wordt druk geknipt, gekruld, gestyled en geföhnd. Alle dames verlaten de salon met een stralend kapsel, en voor iedereen is er shampoo en conditioner voor thuis. Een blije afsluiting!

Nijmegen barst van de geschiedenis en is de ideale locatie voor een prachtige fotoshoot. Er worden prachtige herinneringsfoto’s gemaakt.

Rond het middaguur wordt duidelijk waarom het gezin naar Nijmegen is gekomen: hier is een opnamestudio en samen gaan ze zingen en liedjes opnemen!

Het Nijmeegse stadslied, “Mijn meissie” van André Hazes, alle favorieten komen aan bod. Zelfs “Je naam in de sterren” van Jan Smit wordt gezongen. Emoties vloeien rijkelijk, maar wat is het mooi om dit samen te beleven!

Papa Joost kijkt tevreden toe en geniet van zijn vrouw en dochters. Hij kan zelf ook goed zingen, maar later blijkt waar zijn bescheidenheid vandaan komt: hij is een beetje bang dat het nummer in de Top 40 belandt… 😉

Picknicken in de zon

Tussen de opnames door wordt er een picknickplek ingericht, en wat een prachtig weer! De zon schijnt volop en er is genoeg fruit, broodjes en drinken. Soms kan genieten zo simpel zijn!

De laatste nummers worden ingezongen en dan komt er helaas alweer een einde aan deze prachtige dag, waarop gelachen en gehuild is.

“We hebben ernorm genoten

Erg blij dat we nu iets hebben wat we terug kunnen luisteren.
Zo hebben we een blijvende herinnering aan mama!”!!

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-GL-006-GB - Logo - Hair and Looks
BSD-GL-006-GB - Logo - Nautamix
BSD-GL-006-GB - Logo - Coop
Logo - Dewi v Dreven - Bliss to Shine

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *