Blissi Special Days

Een muzikale reis

Een Onvergetelijke Muzikale Reis voor de Familie Keislar: Een Dag vol Liefde en Melodie

Op 30 november 2023 werd de langgekoesterde muzikale wensdag werkelijkheid voor de familie Keislar: Michaël, Ans, dochter Britt en vriend Dani. Een dag die doordrenkt was met niet alleen muziek, maar ook liefde en buitengewone verrassingen, en die nog lang in hun harten zou blijven nazinderen.

Een Muzikale Passie die Generaties Overbrugt: Van Elvis tot de Top 2000
Bij het hartelijke intakegesprek met dochter Britt en vriend Dani werd al snel duidelijk dat muziek niet slechts een bron van troost is voor Michaël, maar een bindmiddel vormt voor het hele gezin. De muzikale voorkeuren variëren van de tijdloze klanken van de jaren 50 tot de moderne deuntjes van de Top 2000, met Elvis als verenigende factor die generaties overstijgt.

Een VIP-vervoer in Stijl: De Dag begint met een Rit in een Luxe BMW
De dag ving aan om 14.00 uur bij Story, de autodealer in Den Bosch, waar een glanzende BMW klaarstond om het gezin te vervoeren. Als chauffeur voor deze speciale dag had ik de eer het gezin rond te rijden, vergezeld door fotograaf Joost, die met zijn camera elk kostbaar moment vastlegde. De reis leidde ons naar Amersfoort, waar Lazy Louis jazzcafé en eethuis een muzikale en culinaire belevenis in petto had.

Culinair Genieten bij Lazy Louis: Een Smaakvolle Stop in Amersfoort
Bij Lazy Louis werden we niet alleen gastvrij ontvangen door Kimberley, een van de eigenaren, maar ook ondergedompeld in een sfeer van blues en jazz. Het gezin werd verwelkomd met een fles bubbels, waarna we werden getrakteerd op een culinair festijn. Te midden van kunstig opgehangen saxofoons, een imposante piano en schilderijen die een harmonieus verhaal vertelden, genoten we van heerlijke gerechten en warme gesprekken.

Een Swingende Night in Vegas: Een Elvis Concert in de Basiliek, Veenendaal
Het hoogtepunt van de dag werd bereikt in de Basiliek, Veenendaal, waar speciale VIP-stoelen het gezin op de eerste rij plaatsten voor ‘A Night in Vegas’. Een betoverend eerbetoon aan Elvis Presley, gepresenteerd door de beste tribute-artiesten uit Engeland en Malta, vergezeld door de fameuze tienkoppige Graceland Band uit Wales. Fotograaf Joost legde niet alleen de muzikale magie vast, maar ook de emotionele momenten die de familie deelden.

Een Dag om te Herinneren: Afscheid na een Muzikale Reis
Na het concert volgde een aangename verrassing in de Maxentiuskamer, waar hapjes van de Zuivelhoeve werden geserveerd en de mogelijkheid was om een drankje te bestellen. De avond eindigde met het gezin voldaan, vereeuwigd op beeld voor eeuwige herinneringen. Om 23.00 uur namen we met warmte afscheid van deze onvergetelijke dag, de auto’s brachten ons terug naar huis, en een nieuwe ‘story’ was geschreven. Een dag waarop muziek niet alleen hoorbaar was, maar ook voelbaar in elk moment van samenzijn.

Papa heeft samen met ons genoten!

Ook bedankt aan de vrijwilligers die met ons mee zijn gegaan.
Het was van a tot z super goed geregeld.

Een herinnering die we altijd met ons meedragen.

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

De Basiliek - Blog
Joost de Waal - Blog

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *