Blissi Special Days

Een Tramrit om te Koesteren

De dag begon voor Cliffensley en zijn gezin met een aangename verrassing. ‘s Morgens stond er een chauffeur van Link & Co voor hun deur, klaar om hen mee te nemen op een opwindende Splash-tour door Rotterdam. Deze unieke ervaring combineerde zowel land- als wateravontuur, wat zorgde voor een onvergetelijke start van hun speciale dag. De Rotterdamse skyline, de bruisende havens, en de historische straten werden vanaf het water en vanaf de kade bewonderd. Het gezin genoot van de dynamiek van de stad terwijl ze door de iconische waterwegen van Rotterdam navigeerden.

Na de spannende Splash-tour werden ze door Stichting RoMeO getrakteerd op een exclusieve tramrit door de stad. De verbazing straalde van Cliffensley’s gezicht toen hij de tram zag staan, speciaal voor hem. Zijn ogen straalden van opwinding terwijl hij sprakeloos stond, overweldigd door deze vreugdevolle verrassing.

Deze tramrit was echter niet zomaar een rit; het werd een onvergetelijke ervaring doordat Cliffensley zelfs de kans kreeg om als deeltijdchauffeur te fungeren. Tijdens de 45 minuten durende tour werden ze niet alleen vermaakt, maar ook geïnformeerd. De vriendelijke chauffeur nam de tijd om Cliffensley en zijn gezin alles uit te leggen over de werking van de tram, en de jonge avonturier werd betoverd door de mechanica van het openbaar vervoer in de stad.

Ongetwijfeld het hoogtepunt van de dag was het bezoek aan het Trammuseum, dat speciaal voor Cliffensley en zijn familie werd geopend. Hier werden ze ondergedompeld in de rijke geschiedenis van het tramvervoer in Rotterdam. De prachtige collectie oude trams bracht vervlogen tijden tot leven, en Cliffensley keek zijn ogen uit naar de zorgvuldig bewaarde voertuigen. Als kers op de taart kreeg Cliffensley zelfs een mooie speelgoedtram als aandenken aan deze bijzondere gelegenheid, een aandenken dat hem altijd zal herinneren aan deze onvergetelijke dag.

De dag werd op een feestelijke manier afgesloten bij de Bram Ladage snackbar, waar het gezin niet alleen genoot van heerlijk eten, maar ook de vrijheid kreeg om alles te kiezen waar ze zin in hadden.

Naast de smaakvolle lekkernijen werd moeder nog eens extra verwend met een luxe verwenpakket van Rituals. Dit liefdevolle gebaar vormde de perfecte afsluiting van een dag vol avontuur en genegenheid. Voor Cliffensley en zijn gezin was deze dag in Rotterdam werkelijk een onvergetelijke ervaring, een herinnering die ze voor altijd zullen koesteren.

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-ZH-009-TE - Stichting Romeo - Logo
BSD-ZH-009-TE - Splashtours Rotterdam - Logo
BSD-ZH-009-TE - Bram Ladage - Logo
Wouw Fotografie - Logo

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *