Persoonlijk / Ervaring

Ervaring Blissi Momentje

Wat hebben we genoten

Op dinsdag tien mei zijn Astrid en ik (Els) vertrokken naar Markelo, waar ik twee overnachtingen met ontbijt had gewonnen bij B&B Driebelterveld. Net na het middaguur waren we in Markelo, waar we eerst zijn gestopt om iets te eten. Daarna door naar het landgoed, waar we hartelijk werden ontvangen door Marjan en Rob.
Marjan liet ons het huisje zien en maakte ons wegwijs. Wat zag het er allemaal leuk uit en zo heerlijk rustig! ‘s Middags hebben we lekker buiten gezeten en van de rust genoten. Astrid had haar hondje Ary meegenomen Ary en wat had hij het ook naar zijn zin. Zo’n groot grasveld voor hem alleen.
‘s Avonds zijn we weer naar Markelo gereden om een hapje te eten, daarna lekker in het huisje zitten kletsen tot het voor ons ‘bedtijd’ was.

Wat een verwennerij

De volgende ochtend werden we verblijd met een heerlijk ontbijt. Warm brood,  beschuit, krentenbrood, beleg, kaas, eitje, verse jus, melk, yoghurt. Het was te veel en te lekker om op te noemen, wat een verwennerij!
Later in de ochtend zijn we weer naar Markelo gereden waar ik had afgesproken met een lotgenootje die in Markelo woont, om daar op de koffie te gaan. Daar aangekomen hartelijk ontvangen en lekker bij haar in de tuin gezeten. Later nog even naar een aangrenzend dorpje geweest en hebben we daar wat rondgelopen.
Toen weer terug naar het huisje waar we heerlijk buiten in het zonnetje hebben gezeten tot etenstijd en toen weer naar Markelo voor het avondeten. ‘s Avonds zijn we binnen gebleven, tv aangehad en een beetje zitten kletsen totdat het opnieuw bedtijd werd.
De volgende ochtend werden we opnieuw verwend met een heerlijk ontbijt.
Wat zijn we weer verwend,  en omdat er die dag geen nieuwe gasten zouden komen mochten we wat langer blijven. Rons half twee zijn we in de auto gestapt om weer naar het westen te rijden
Lieve Marjan en Rob, bedankt voor jullie gastvrijheid en jullie verwennerij en leuke gesprekjes. Jammer genoeg hebben we de bosuil niet gezien en ook geen eekhoorns.
Jullie landgoed is schitterend en heerlijk rustig. Echt een plekje om te rust te komen.
Nogmaals heel erg bedankt namens Astrid en Els en natuurlijk Ary.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *