START EEN ACTIE

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen over vrijwilliger worden.

Lukt het niet om een antwoord te vinden? Vul dan jouw vraag in het formulier en wij geven zo snel mogelijk het antwoord op jouw vraag!

START EEN ACTIE

Veel gestelde vragen - Bliss Shine For Cancer
Keer op keer de best georganiseerde events

Wat een eer om vrijwilliger te zijn!

Het zijn fantastische dagen en af en toe moet ik wel even stiekem een traantje weg pinken want jeetje wat hoor je soms heftige maar ook mooie verhalen. Het is geweldig om te zien hoe onze gasten genieten!

Liefs Nadine

Bliss Actieplatform

Wil je zelf een actie organiseren, kies dan ‘Start jouw actie voor Bliss to Shine

Klik op ‘start actie’, hier kan je aangeven of je dat alleen doet, kies dan ‘individueel’ of samen met anderen, bijvoorbeeld met een vriendengroep, met school, het bedrijf waarvoor je werkt of wie dan ook, kies dan ‘team’.
Nadat je je keuze hebt gemaakt tussen ‘individueel’ en ‘team’ is het nodig dat je je registreert.
Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, kun je de volgende stappen doorlopen.

Wanneer jij bent uitgenodigd door een vriend(in), familielid, kennis, klasgenoot of collega om zijn of haar actie te steunen, kun je in de zoekbalk de naam van hem of haar invullen om zo op de persoonlijk actiepagina te komen.

Aan de rechterzijde van de pagina is een zwarte knop ‘doneer’. Wanneer je hierop klikt, kom je op een pagina waar je jouw donatie kunt doen. Je bepaalt natuurlijk zelf hoeveel je doneert. Wanneer je de betaling hebt afgerond, ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw betaling.

Voor een functie als vrijwilliger bij Bliss to Shine moet je minimaal 18 jaar zijn.

Vorm je een team, nodig dan teamgenoten uit
Wanneer jij je actie hebt aangemeld op dit platform, kun je teamgenoten uitnodigen. Deel hiertoe de link naar jouw eigen persoonlijke actiepagina delen met je familie, vrienden, collega’s en kennissen. Zij hoeven alleen maar te klikken op ‘ik wil in dit team’ aan de rechterzijde van de pagina. Vervolgens kunnen ze zich als teamlid registreren. Zij kunnen vervolgens met de eigen actiepagina sponors gaan werven en in op de teampagina hebben jullie een perfect overzicht van zowel jullie team, als individuele prestaties want jullie hebben te allen tijde inzage in wie, wanneer doneert.

Deel je pagina eerst met de mensen die het dichtstbij jou staan. Wanneer je jouw pagina daarna deelt onder grotere kringen, zien ze dat er al actief wordt gedoneerd op je pagina en zullen zij ook meer bereid zijn om geld te geven.

Beheer je team
Als teamcaptain kun je via de pagina ‘bewerk mijn team’ aan de rechterzijde, alle acties binnen jouw team bekijken. Zodra er nieuwe acties of teamleden worden aangemeld, zie je dat automatisch.

Antwoord niet gevonden?

Stel jouw vraag door het formulier hieronder in te vullen.

    Wanneer je contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden je persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze PRIVACY STATEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN

    JA - Ik geef toestemming

    Na verzending ontvang je een bevestiging in de mail.