Blissi Special Days

Goud zoeken in Dinoland

Eefje is een slim bijdehandje en heeft in haar jonge leventje al teveel meegemaakt. Het was dan ook een verrassing voor haar dat er in de schoolvakantie wat speciaals werd gedaan.

Ze staat in de ochtend al klaar met haar rugzakje en haar dino-knuffel. De dino heeft ook een rugzakje om want we gaan naar Dinoland! Eerst moesten er nog tekeningen worden uitgedeeld aan de vrijwilligers want Eefje is blij dat ze even op pad gaat met heit. Mem gaat ook mee want het wordt een gezellige dag voor dit Friese gezin.

Jammer genoeg zat het weer niet mee maar dat mag de pret niet drukken. Dinoland beschikt ook over een speelparadijs en daar is een meisje van 4 al gauw lekker aan het spelen. Eefje weet de namen van alle dino’s uit haar hoofd. Wat een plezier voor Eefje want ze is nog nooit in een pretpark geweest. Ze weet niet wat ze ziet.  Er wordt goud gezeefd en er liggen in een grote zandbak allemaal edelstenen verstopt. Wat een feest om ze te zoeken! Mem Desiree is zó enthousiast dat ze bijna in de zandbak viel! Wat een hilariteit!

Tussen de middag krijgt het gezelschap heerlijke verse broodjes van de echte bakker! Daar knapt een mens van op. Want we moeten verder omdat er nog veel meer leuks op het programma staat. We moeten naar de film!

Pathé rolt de rode loper uit

Eefje wordt als een echte VIP ontvangen bij de bioscoop. De rode loper ligt uit en de popcornmachine staat klaar. Ze mag lekker popcorn scheppen. Er wordt lekker uitgedeeld. Eefje doet het heel professioneel. Tijdens de film “Leeuwin” kan iedereen even uitrusten. Want dat is nodig. Van plezier maken wordt je moe. De planning is perfect!

In de stadsherberg van Franeker wordt het hele gezelschap in de watten gelegd. Wat kunnen ze daar lekker koken! Eefje krijgt een pannenkoek en voor de volwassenen is er lekker vlees, met gebakken aardappeltjes en groente. Iedereen wordt heel goed verzorgd. Als toetje krijgt Eefje mooi vuurwerk! IJs in een schatkistje met vuurwerk. Eefje kijkt haar ogen uit! De fotograaf wil een foto maken en Eefje zegt: ben je er klaar voor? Wat heerlijk dat ze er zo in mee gaat. Helemaal haar dag.

Aan alle gezelligheid komt een eind. De speelgoedwinkel heeft nog een cadeautje beschikbaar gesteld wat Eefje binnenkort mag ophalen. En zo duurde deze herinnering dag nog even voort……

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Logo-Dinoland-Zwolle
Auto de Boer logo

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *