Shine Day

Het pak

DARE Custom Suits

PAK PASSEN

Na het enthousiasme van mijn toekomstige bruid toen ze haar jurk voor het eerst paste, was het voor mij ook zover, en ik kon niet wachten!

Ik mocht een pak uit gaan zoeken bij Dare Custom Suits. Van te voren had ik al een beetje onderzoek gedaan wat ik zou willen, maar ik werd letterlijk omver geblazen door de hoeveel keuzes die ik voor me kreeg.

Het begint allemaal met het kiezen van stof. Nou zou je denken, hoe lastig kan het zijn, maar je moet dus vanuit een boekje met stofjes gaan besluiten welke stof je voor je pak wilt hebben.

Vervolgens gingen we verder met knoopjes, voering aan de binnenkant van de colbert, voering aan de binnenkant van de kraag, tekst in de kraag, hoeveelheid knoopjes, een gilet ja of nee, zakjes op je colbert, hoeveel zakjes, broek met mogelijkheid voor een riem of niet, lengte van de broek, broek omgeslagen ja of nee.

Ik ben er waarschijnlijk nog een aantal vergeten, maar de boodschap is denk ik duidelijk.

Er is enorm veel keuze als het gaat om een pak laten maken. Gelukkig werd ik bij Dare Custom Suits heel goed geholpen. Door hun ervaring wisten ze me precies te vertellen wat wel en niet handig was om met elkaar te combineren.

Na de nodige keuzestress lag er na een kleine twee uur een combinatie voor me neus van stukken stof en knoopjes. En toen kwam de uitspraak: “Nou dit wordt je pak”. Het was heel lastig om me voor te stellen hoe dit allemaal samen zou komen maar het pak gaat heel vet worden.
Aankomende donderdag krijg ik het pak voor het eerst te zien, dus ik kan niet wachten!

Op 5 oktober sta ik te stralend te wachten op mijn prachtige bruid!

Het pak is aangeboden door

DARE Custom Suits

Zwolseweg 202
7315 GP Apeldoorn
06-23992249

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *