Blissi Special Days

In 1 woord GE-WEL-DIG!

Zaterdag 16 maart was het dan zover! De Blissi Special Day voor een lieve familie uit Noord-Brabant. Moeder had de handschoenen al klaar liggen en vroeg of deze mee moesten maar onze vrijwilliger Kim gaf aan dat dat niet nodig was… het moest ten slotte nog allemaal een verrassing blijven.

Van tevoren hadden Kim en Maayke (fotograaf) de gloednieuwe Mini Countryman opgehaald en met verwarmd stuur en standje sport reden zij naar het gezin toe. Zij werden warm ontvangen en er werd meteen volop gekletst over de katten en de verbouwing het huis. Na deze korte kennismaking was het tijd om te vertrekken en de oudste zoon installeerde zich al meteen voorin de Mini. Het was tijdens de rit even samen ontdekken hoe het dakraam werkte en de oudste die voorin zat nam de taak als DJ meteen op zich. En hoe! Alle muziekstijlen zijn langsgekomen en er werd zelfs soms meegezongen.
Maar het was de jongste zoon achterin die zich niet liet afleiden, want hij zag als eerste het bordje met ‘Snowworld’.

Koude verrassing

Het was voor vader en moeder niet nieuw om op latten te staan, maar hun beide zonen waren hierin nog groentjes. Dat was echter niet te zien, want alle instructies van de juf op de oefenpiste werden goed opgevolgd en met het juiste resultaat. Prachtig om te zien dat ook moeder na 15 jaar niet te hebben geskied weer de helling af ging. En ook daadwerkelijk trots op zichzelf was! Vader was een echte pro en liet geen enkele ‘pizzapunt’ zien en zoefde zo de baan af! Alleen het uitdoen van de ski’s bij de jongste leverde wat hilariteit op.

Daarna genoot het gezin van een heerlijke lunch met diverse kleine broodjes en een toetje van Lunchroom ’t Onderonsje. Het was even tijd om bij te komen en quality time als gezin te hebben.

VAN -5 NAAR 30 GRADEN

We zaten lekker in de tijd en fotograaf Maayke wilde heel graag nog even buiten wat prachtige foto’s schieten in het zonnetje. Dit was ook het perfecte moment om het gezin te vertellen dat de dag nog niet ten einde was en dat we nog gingen Indoor Skydiven. Dat hadden ze niet verwacht!

Iedereen kreeg een geweldig mooi blauw pak aan, helm en veiligheidsbril en de schoenveters werden strak aangetrokken. Er was even verwarring of de oordoppen kauwgoms waren of toch bedoeld waren voor in je oren 😉. Na een instructie video mocht het gezin ‘de tunnel’ in en konden Kim en Maayke hen zien vanaf halverwege de tunnel. De jongste vond het wel spannend, maar toen moeder, vader en zijn broer geweest waren, was hij aan de beurt om te gaan vliegen! Iedereen deed het fantastisch en op het eind werden we nog beloond met een korte show van onze instructeur. Moeder had uiteindelijk het beste diploma behaald, want zij kon als enige al zelf los in de tunnel vliegen. Dat noemen wij nog eens een power vrouw!
Er werd na het vliegen veel gelachen en druk gepraat en de adrenaline kwam goed los! “Echt kei vet!”, aldus moeder.

In de auto op weg naar het avondeten kwamen de eerste foto’s van het vliegen al binnen op de mail en werd er hard gelachen om ieders gezichten in de wind. En met twee jongens in de puberleeftijd moest de auto natuurlijk nog wel even uitgetest worden met optrekken op een landweggetje en was daarmee definitief goedgekeurd!

We sloten de dag af bij de grote gele M en het gezin was mega dankbaar voor deze dag. Het skiën was leuker en het skydiven was gaver, zeiden de jongens. Vader en moeder vonden het skydiven echt de kers op de taart van deze speciale dag. Even stond de dag in het teken van elkaar en niet van de ziekte.

Het was in 1 woord GE-WEL-DIG!!

Een onvergetelijk dag die vol zat met verrassingen.

We hebben als gezin even niet aan het ziek zijn gedacht.

Jurre, Tygo Henri & José

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Maayke Fotografie - Logo
BtoS - Story Nijmegen - Logo
BtoS - 't Onderonsje - Logo

Related Posts

1 thoughts on “In 1 woord GE-WEL-DIG!

  1. Sjan van Dooren schreef:

    Een echte geweldige dag voor mijn dochter en haar gezin. Prachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *