Blissi Special Days

Kensi in de spotlight

Eindelijk werden de wensen van Kensi (9) vervuld. Haar wens werd al veel eerder aangemeld door moeder Melanie. Na de ziekte en overlijden van haar zusje Hailey, die slechts vier jaar mocht worden, moest Kensi eens lekker in de watten worden gelegd. Allerlei omstandigheden lagen de wensvervulling steeds in de weg, tot woensdag 20 april.

De dag werd gecoördineerd door Joke en Gerada en vastgelegd door fotograaf Joost.

Allereerst moest het vervoer nog even geregeld worden. Het gezin zou deze dag in stijl worden rond gereden met een BMW X5, wat een bak! Toen dat was geregeld zijn we natuurlijk eerst de hoofdpersoon van deze dag van school gehaald: Kensi. De schrik zat er even goed bij haar in, maar toen zij eenmaal doorhad dat deze dag om haar zou draaien, zat het enthousiasme er al snel in.

Met moeder Melanie, vader Silvester en Kensi geïnstalleerd in de luxe van de bolide, togen we naar de eerste stop van de verrassingstrip: Sauna Drôme. Na de koffie/thee, appeltaart en limonade voor Kensi te hebben verorberd werden zij letterlijk in de watten gelegd. Na verschillende behandelingen mocht Kensi nog wat make-up uitzoeken en kreeg het gezin een rondleiding in een natuurgebied. De hertjes lieten zich helaas niet zien en al snel moest het gezelschap door naar de volgende stop: lunch.

Na een heerlijke lunch stond het gezin een volgende verrassing te wachten: een niet normaal geweldige personal cinema! Na de film, die ongeveer twee uur duurde, werd nog even een ijsje gescoord bij de ijssalon ‘om de hoek’.

Weer naar huis

Na al deze verrassingen en indrukken werd het tijd om het gezin weer naar huis te brengen. Veel te snel was deze prachtige dag alweer tot een einde gekomen. Of toch niet? Toch niet! Ding dong. De deurbel leerde ons dat er iemand op de stoep stond. En niet zomaar iemand. Een cateraar kwam nog even een 3-gangen diner langs brengen. Voor de Blissers tijd om afscheid te nemen van het gezin, zodat zij in alle rust en met elkaar deze mooie dag konden afsluiten.

Silvester en Melanie waren deze dag heel erg blij voor Kensi. Het was haar dag en zij straalde de hele dag. Volgens de ouders was de waardering voor ons werk enorm! Hoewel ze het wel een klein beetje lastig vonden om de regie uit handen te geven. Tja, wat kunnen we zeggen? Dat hoort er nu eenmaal een beetje bij, op zo’n dag als deze.

Bedrijven en particulieren die deze wensdag mogelijk hebben gemaakt, staan onder de tekst genoemd. Zonder hen zou deze dag niet mogelijk zijn geweest, waarvoor onze enorme dank.

Het was een prachtige dag!🥰
Wij zijn nog aan het nagenieten!
Nogmaals ontzettend bedankt voor
deze onvergetelijke mooie dag

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Logo - Brasserie Schovenhorst
Logo - The Any Thing
Logo - Joost de Waal
Logo - O.T.T.O
Logo - Ekris BMW - MINI
Logo - Sauna Drome
Logo - Polanski

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *