Blissi Special Days

KidzCity wacht op ons!

De dag begint met een bezoek aan het UMC. Maar dat mag de pret niet drukken want KidzCity wacht op ons! 

Bij aankomst lijkt het erop dat vader Wim niet in heel goede doen is maar dat verandert op het moment dat de ballenbak en de botsautootjes in zicht komen! Vader wil overal aan meedoen.  Wat hebben we een plezier!

Moeder Anna weet niet wat ze ziet. Vader geniet! Waar haalt hij deze kracht vandaan. Geweldig om te zien.

Tijd voor koffie, thee en cola. Onze vrijwilliger holt op en neer om iedereen van lekkers te voorzien. Zoveel cola, snoep en cadeautjes hebben Sterre, Jesse en Maan niet vaak bij elkaar gezien. Het wordt weer gauw tijd om te spelen want wat is KidzCity een mooie plek om te zijn en wat is er veel te doen.

Een slush puppie is zó fijn voor mijn keel

Het is leuk om te experimenteren met eten en grapjes te maken, zolang het maar veilig en respectvol blijft. Het is belangrijk om kinderen te leren hoe ze verantwoordelijk om kunnen gaan met eten en om hen te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Het is echter ook goed om af en toe te genieten van wat lekkers, zoals snoep en patatjes, zolang dit met mate gebeurt. Het leverde hilarische foto’s op! Het is mooi om te zien dat de familie van Wim van Schaik plezier heeft gemaakt tijdens hun bezoek aan KidzCity en mooie herinneringen heeft gecreëerd.

Verkleden is altijd leuk

Alsof het nog niet genoeg is, er komen nóg meer cadeautjes tevoorschijn waar onder balletrokjes! Daar weet moeder wel weg mee! Samen met kleine Maan maken ze dansjes. En vader kijkt glimlachtend toe. Wat een mooie herinneringen maken zij vandaag. Ook voor Jesse is er een mooi verkleedpak. Voor Sterre is er een mooie grote knuffel. Daar wordt direct samen met papa mee geknuffeld.

De dag eindigt met ijsjes met spikkels. Altijd lekker. Wij zijn intens dankbaar dat we deze dag nog met elkaar hebben gehad. We hebben genoten van alle lekkernijen die beschikbaar zijn gesteld. En wat hebben we veel gespeeld met elkaar! Vader heeft alles gegeven. De spreekwoordelijke ‘duim omhoog’ van vader Wim zegt genoeg.

Wij zijn diep bedroefd om te horen dat vader Wim van Schaik niet meer bij ons is. Het is duidelijk dat hij tijdens zijn bezoek aan KidzCity alles heeft gegeven en genoten heeft van zijn tijd met zijn familie. Wij hopen dat zijn familie troost kan vinden in de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt op deze dag. Onze gedachten zijn bij hen in deze moeilijke tijd.

In memoriam Wim van Schaik 30-03-2023

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-UT-011-EK - Logo - KidzCity
BSD-UT-011-EK - Logo - PartyXplosion
BSD-UT-011-EK - Logo - BooFotoo

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *