SCHOOL IN ACTIE

Misschien heb jij een vriend of vriendin met een ouder, die kanker heeft of had. Of maak jij het mee in je familie of zelfs thuis in je gezin.

Vraag jij je weleens af, wat jij kunt doen om deze mensen te helpen?

SCHOOL IN ACTIE

School in actie - Bliss Shine For Cancer

KOM MET JE SCHOOL IN ACTIE!

Heb je al eens gedacht om een actie op te zetten met je school en zo geld in te zamelen?

Wij geven je een paar voorbeelden. Bedenk wat jij met deze ideeën kunt of kom met je eigen idee. Bespreek het eens met je klas, je docent of mentor of neem contact met ons op. Wij denken altijd met je mee.

Komen jullie samen met de klas of zelfs met de hele school in actie voor Bliss to Shine? Dat juichen wij uiteraard van harte toe! En het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

ANBI - Bliss to Shine

MAAR EERST... Wie zijn wij?

Wij zijn stichting Bliss to Shine. Onze organisatie zet zich in voor gezinnen, waarin iemand kanker heeft. Een ouder of verzorger, een (stief- of half-)broer of zus. Wij zetten niet alleen de patiënt in het zonnetje voor een dag, maar het hele gezin. En de mantelzorgers. Omdat niet alleen de patiënt dealt met de ziekte.

Jaarlijks organiseren wij de Shine Day, een dag voor het hele gezin en de mantelzorgers. Daarnaast vervullen wij tijdens de Blissi Special Day zoveel mogelijk wensen van thuiswonende kinderen, die komen uit een gezin waarin een lid dealt met kanker.

NOG MEER INSPIRATIE NODIG?

Je kunt het zo gek niet bedenken! Een veiling of rommelmarkt of een talentenjacht met toegangskaartjes of je eigen haren laten afknippen voor een bedrag (wij regelen de kapper en jij laat je sponsoren per afgeknipte centimeter. Bij 40 centimeter kun je je haar doneren aan Stichting Haarwensen. Ook dit kunnen we voor je regelen).

Er zijn zoveel leuke activiteiten, waarmee je ook nog eens het goede doel steunt. Wij denken graag met jou en je klas of school mee en vertellen er graag meer over.

WE HELPEN JE GRAAG.....

Wil je ons hulp met het opzetten van de actie?

    Wanneer je contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden je persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze PRIVACY STATEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN

    JA - Ik geef toestemming

    Na verzending ontvang je een bevestiging in de mail.