Informatie

Leef

Schrijver: Bibian Mentel

LEEF

Bibian Mentel kreeg sinds het jaar 2000 vijftien keer de diagnose kanker.

In LEEF lees je hoe Bibian na elk slechtnieuwsgesprek snel de knop omzet en hoe ze er heel bewust voor kiest om te leven. Want leven deed ze. Met hart en ziel. Elke dag opnieuw.

Bibian inspireerde en motiveerde tijdens haar leven dagelijks mensen – en dat doet ze nog steeds – om te kiezen voor het leven en het maximale uit jezelf en uit het moment te halen. Bibian: Als ik bij alles wat mij overkomt in een hoekje ga zitten kniezen, dan had ik de afgelopen jaren weinig plezier beleefd.

Ik geniet van al het goede in mijn leven en zorg dat mijn lichaam in optimale conditie is om de strijd tegen kanker aan te gaan. Dat doe ik door positief denken, sporten, gezond eten en genoeg slapen. Daarnaast zijn goede artsen en een flinke dosis geluk essentieel. Lutske Bonsma interviewde Bibian Mentel veelvuldig in 2017 en 2018 en schreef naar aanleiding hiervan het boek LEEF. Nadat bekend werd dat Bibian in februari 2021 uitbehandeld was, volgden nieuwe interviews die werden vastgelegd in de herziene uitgave van LEEF.

“Volg je passie. Verzamel herinneringen in plaats van bezittingen.”

Het boek is onder andere te koop bij Bol.com

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *