Bliss Kanjers

Maak kennis met, Jans

MAAK KENNIS MET | Jans Lenssen

Relatiebeheer

Al bijna vijf jaar is Jans een van onze trouwe vrijwilligers.
Vandaag zetten wij haar in de spotlights en vertelt ze onder meer hoe zij met Bliss to Shine in contact kwam.

Ik ben Jans Lensen 63 jaar getrouwd met Peter en wij hebben samen 7 kleinkinderen en 5 bonus.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Of het nu knutselen, handwerken, of iets anders is, ik vind het heerlijk om mijn creativiteit de vrije loop te laten.
Tijdens de zomermaanden kun je me vaak vinden op de camping, genietend van het buitenleven.

En, een fun fact over mij: ik ben een enorme Disney-fan!
Of het nu de klassieke films zijn of een bezoek aan een van de parken, Disney weet altijd een glimlach op mijn gezicht te toveren.

HOE HET BEGON
“In 2019 viel mij een oproep van Bliss to Shine op, waarin ze aangaven vrijwilligers nodig te hebben voor de Shine Day in dat jaar. Ik kende de stichting al en beetje en ik besloot me aan te melden Ik. Die eerste Shine Day zal ik nooit vergeten, al die mensen die op een bepaalde manier met kanker te maken hebben. Het deed me echt wat. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en ben ik nog steeds actief voor Bliss. Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze toen.

EEN VASTE KRACHT VOOR BLISS
Omdat ik in de beginperiode zelf ook best een drukke agenda had kwam ik af en toe eens op kantoor. Toen nog gevestigd in De Kubus in Veenendaal. Omdat Bliss een behoorlijke groei doormaakte ging ik al snel een halve dag voor Bliss aan de slag en inmiddels is dinsdag mijn vaste Bliss-dag geworden. Daarnaast staat de laptop thuis vaak ook nog aan, want werk is er altijd te doen.

DE HULP VAN ONDERNEMERS IS ONMISBAAR
Binnen de stichting doe ik verschillende dingen. Ik zeg altijd gekscherend dat ik ‘de puntjes op de i’ zet, maar voornamelijk hou ik me bezig met relatiebeheer. Ik benader bedrijven met de vraag of ze ons willen steunen door middel van een donatie, waarmee we weer mooie wensen kunnen vervullen.
Hiervoor hebben we het donatieprogramma Bliss Bizz ontwikkeld dat bestaat uit verschillende sponsorpakketten. Een bedrijf kan bijvoorbeeld kiezen uit Brons, Zilver, Goud of Platina. De partnerships met bedrijven zijn ons ontzettend veel waard, want wij moeten het tenslotte hebben van de goedheid van anderen.

Dit jaar heb ik mijn eerste mini-jubileum bij Bliss bereikt. Als het aan mij ligt komen er nog veel meer bij!”

Wil jij meer weten over ons donatieprogramma? Hier vind je er meer informatie over de Bliss Bizz 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *