Blissi Special Days

Monkey Town op z’n kop met Elisa en Nola

Op deze dag werden Elisa en Nola in de watten gelegd, samen met moeder Esther. Door files liep het Bliss-team, bestaande uit Babette en Jesse, behoorlijke vertraging op. Maar fotograaf Henry was de redder in nood, die moeder van huis heeft opgehaald en samen beide dochters van school.

Henry nam uit nood het eerste gedeelte van de wensdag op zich. Jij heeft het gezin in de auto plaats laten nemen en met z’n vieren zijn ze richting Bussum gereden waar ze welkom werden geheten bij Monkey Town. Net op dat moment arriveerde ook het Bliss-team, en was het gezelschap eindelijk compleet. De wensdag kon gelukkig op geplande wijze voortgezet worden.

Een makkie!

Na ontvangst met koffie en wat lekkers zijn de twee dochters lekker gaan spelen in en op de toestellen van het speelparadijs. Elisa kon er ook lekker een balletje trappen samen met Jesse. Er werd niet alleen gespeeld, Monkey Town verzorgde ook de innerlijke mens met een heerlijke lunch.
Vanaf Monkey Town toog het gezelschap richting Hilversum. Tijdens de aanloop naar deze wensdag bleek dat jongste dochter Nola helemaal gek was van snoeptomaatjes en komkommer. Dat was voor groenteboer Gijsbrecht een makkie!  Nola mocht hier een zakje met snoeptomaatjes en komkommer ophalen, én ze kreeg een strippenkaart. Hiermee mocht ze nog vier keer een zakje ophalen. Elisa werd ook niet vergeten en kreeg ook fruit mee. Na deze verrassing zijn we doorgereden naar Hizi Hair.

De meiden mocht plaatsnemen in de kappersstoel en de kapsters hebben de lange haren van de twee jongedames heel mooi ingevlochten. Ondertussen zat moeders bij de wasbak ook klaar voor een nieuwe coupe. Haren gewassen, geknipt en heel leuk geföhnd. Niets meer aan doen, klaar voor een fotoshoot. Voordat de fotoshoot plaats kon vinden hebben ze eerst nog een ijsje gekregen bij ijssalon Buon Gusto.

Ze mochten zelf uitzoeken welk ijsje en later voorzien van allerlei spikkels en spekjes.

Na de ijskoude versnapering weer allemaal in de auto richting het huis van het gezin. Zij wonen aan een bosrand en hier kon fotograaf Henry prachtige foto’s schieten in een hele mooie herfstachtige omgeving. De dag loopt ten einde en het gezin wordt thuisgebracht. Vrienden hebben ondertussen het huis versierd met slingers en ballonnen, allemaal van Frozen. Opa, oma en vrienden kwamen en als verrassing stond er nog een hele grote doos met cadeaus voor de dames klaar. Natuurlijk mochten ook de twee Blissi ‘s niet ontbreken.
Om de dag af te sluiten hebben we geregeld dat iedereen gezamenlijk kon eten van een hele mooie sushischotel en een hele grote zak friet met bittergarnituur. Ze hebben een geweldige dag gehad.

We hebben deze dag als zeer ontspannend ervaren,
alles was tot in de puntjes geregeld.
Het voelt als een nieuw begin voor
ons 3e met papa in gedachten.

Omdat we van he blijven houden en altijd verbonden blijven.

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-NH-006-BB - Logo - De Gijsbrecht Groente
BSD-NH-006-BB - 4 Kids
Henri Fotografie
BSD-NH-006-BB - Feest vieren
BSD-NH-006-BB - Cafetaria Jan Kruis
BSD-NH-006-BB - Logo - Buon Gusto

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *