Blissi Special Days

In legergroen naar NEC

Volgens moeder Christel is Sam gek op voetbal (en supporter van NEC), gamen, chocola en is hij begonnen met de VeVa-opleiding. Net zoals zijn broer Stijn wil hij militair worden.

Dus met veel enthousiasme vertrok het BlissToShine team, bestaande uit Sandra, Ditta en Dewi de fotografe, om Sam te ‘overvallen’ en zijn wens in vervulling te laten gaan. 

De verrassing was compleet en met een glimlach van oor tot oor hoorden Sam, Stijn en hun moeder dat wij zouden vertrekken naar NEC om daar de voetbalwedstrijd bij te wonen. Via Luc van NEC hadden wij VIP-plaatsen gekregen met de daarbij behorende hapjes en drankjes. 

Via de eenheid van Stijn was een legervoertuig toegezegd en met Simon en Melvin (collega’s van Stijn) als onze chauffeurs was de verrassing helemaal compleet. Na de check of iedereen alles bij zich had vertrokken we, onder toeziend oog van de buren, richting Nijmegen.

Onderweg hadden we best wel bekijks met ons voertuig en na een stoere rit, je zou bijna wandelende nieren krijgen, kwamen we aan bij het NEC-stadion. 

Graag even mee willen doen

Na ontvangst door Luc konden we genieten van een drankje en hapje in de VIP-room om vervolgens te gaan kijken naar de wedstrijd NEC-Willem II. Tjonge wat een wedstrijd, aan de gespannen uitdrukking op het gezicht van Sam was dit duidelijk te zien. Eigenlijk had hij graag even willen meedoen om ervoor te zorgen dat ze zouden winnen want de bal wilde er maar niet in. Er werden veel pogingen gedaan, maar helaas bleef de uitslag 0-0. Op het scorebord verscheen tijdens de wedstrijd nog een sms in beeld om Sam en Stijn een fijne wedstrijd toe te wensen, ingestuurd door Bliss.

Ook al was het een kleine teleurstelling dat NEC niet gewonnen had, de glimlach op het gezicht van Sam bleef. Zeker toen het lukte om in de VIP-room op de foto te gaan met een van de spelers en als hoogtepunt ook nog op de foto met en een handtekening van zijn idool Lasse Schöne! Wat een super aardige man!

Nadat we afscheid genomen hadden van Luc en NEC zochten we onze chauffeurs met auto weer op om richting het Griekse Restaurant Horizon in Cuijk te gaan. Hier werden we verwelkomd door de super vriendelijke eigenaresse Maral. Wat zijn we hier ook super verwend met heerlijke Griekse hapjes en drankjes en niet te vergeten het heerlijke toetje. Na al dit lekkers kwam het einde van de dag in zicht en werden we weer door onze fantastische chauffeurs Simon en Melvin thuis bij het gezin afgezet. 

Als afsluiting stond er nog een pakketje klaar met allerlei heerlijk chocolade van Olala Chocola.

Met een dikke glimlach op ieders gezicht en duizendmaal dank van het gezin, ook nog onderweg op de Whatsapp, reden wij moe maar zeer voldaan weer naar Veenendaal. Wat een prachtige dag is het geweest en dit kon natuurlijk alleen maar met behulp van al die fantastische mensen en bedrijven die hieraan hebben meegewerkt zoals, NEC, Simon en Melvin met collega’s van Defensie, TracTive Suspension, Restaurant Horizon te Cuijk en Olala Chocola Veenendaal.

Heel gaaf en leuk om bij NEC in de VIP ruimte te zijn en de wedstrijd mee te mogen maken. Heel bijzonder mooi en super leuk dat er collega’s van mijn broer bij betrokken waren.

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Logo - Dewi v Dreven - Bliss to Shine
Horizon - Bliss to Shine
De Administatie ruimer - Bliss to Shine
TracTive - Bliss to Shine
Olala Chocola - Bliss to Shine
N.E.C. Maatschappelijk - Bliss to Shine

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *