Actueel, Nieuwsbrief

Bliss to Shine Update Oktober

September 2021

De volgende verwendag is 14 mei 2022!

We mogen weer! 14 mei 2022 staat de volgende verwendag gepland. Wat kijken we daar naar uit. De Shine Day wordt elke keer groter en indrukwekkender. Je voelt je weer even jezelf, tankt bij, doet en ondergaat leuke dingen en geniet! En je hebt weer zoveel leuke dingen te vertellen! Hier hebben wij natuurlijk onwijs veel zin in!

Stralende groet,
Arieta Hoek – Directeur St. Bliss to Shine

De teller staat op 5200 voor de Bliss to Shine speculaasactie!

Bliss to Shine doet, net als vorig jaar, mee aan de speculaaspoppenactie. Ons doel is om zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen zodat we met de opbrengst onbetaalbare herinneringen kunnen realiseren voor gezinnen die dealen met kanker.

Weet je nog? We hebben als doel gesteld om 10.000 speculaaspoppen verkopen. Dus we zijn met 5200 speculaaspoppen over de helft! 2 jaar geleden verkochten we 600 poppen. Vorig jaar zeiden we angstvallig tegen elkaar “zouden we de 1200 redden?”. Nou dat zijn er 4800 geworden. Daarom lijkt het ons fantastisch als we dit jaar met een team door heel Nederland de 10.000 gaan halen. Help jij mee om ons doel te halen?

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ons dit als één team gaat lukken. Maar we willen jullie natuurlijk ook motiveren. Dus eerst even over de speculaaspop, onze typisch Nederlandse speculaaspoppen worden op traditionele wijze gebakken en geleverd door Aviateur Banketbakkerijen. Deze royale pop van 500 gram wordt specifiek ingezet voor deze actie en verpakt in een mooie geschenkdoos.

De verkoopprijs van de speculaaspop is € 5,- per stuk. En van iedere verkochte speculaaspop minimaal € 2,75 direct naar de Bliss-Kas gaat, waar we weer prachtige dingen mee kunnen doen.

Wil jij ons helpen om de speculaaspoppen te verkopen?

Want de verkoper die de meeste speculaaspoppen verkoopt wint een geweldige prijs.

  1. De eerste prijs is een verblijf van 2 nachten voor 2 personen incl. ontbijt in B&B de Palmen in Afferden.
  2. De tweede prijs is paintball of Airsoft in Harderwijk – 2,5 uur voor 12 personen.
  3. De derde prijs is een Bliss to Shine Promopakket.

De speculaaspoppen kunnen verkocht worden tot uiterlijk donderdag 18 november 2021. Aanmelden kan via Speculaas@blisstoshine.nl 

De verwendag staat gepland op 14 mei 2022!

Wat hebben we deze dag gemist de afgelopen 2 jaar door alle corona-maatregelen. De Shine day staat volledig in het teken van samen herinneringen creëren.

De Shine Day’s zijn populair en steeds succesvoller: het aantal aanmeldingen verdubbelt elk jaar. Bekijk de foto’s en filmpjes om een impressie te krijgen. En voor de voorpret!

We zijn volle bak bezig met de voorbereidingen. Zodra de aanmelding open gaat laten we dat weten in deze nieuwsbrief en via onze sociale kanalen.

In de spotlight: het team van de speculaasactie

Door een team van ruim 30 vrijwilligers is de afgelopen weken ongelofelijk hard gewerkt om de speculaaspoppen te verkopen.

Langs de deur bij huizen, contact met bedrijven en via de digitale weg zetten zij alles op alles om het doel van 10.000 speculaaspoppen te halen. Op deze manier steunen zij Bliss to shine op een prachtige wijze.

speculaas actie

Elke week groeit het aantal verkochte poppen. Met veel enthousiasme deelt men de voortgang in de speciaal daarvoor opgerichte groepsapp. Nog een paar weken te gaan.

Lieve vrijwilligers, dankjewel voor jullie inzet voor deze prachtige actie.

Stralend kerstpakket dit jaar?

Bliss to shine en Complementair bieden kerstpakketten aan met een bijzonder verhaal. Dus zoek je een stralend eindejaarsgeschenk om jouw collega’s of je zakenrelaties te bedanken voor hun inzet of samenwerking?

Bestel dan één van de kerstpakketten van Complementair. Zij zijn de specialist op het gebied van eindejaarsgeschenken.

christmas-1786558_1920

Deze kerst kan je Bliss to Shine steunen door minimaal 60 kerstpakketten af te nemen. Voor ieder wat wat wils: voor mannen en vrouwen, voor echte koffiefanaten en theeliefhebbers. De bedragen starten vanaf €25,-. Hiermee sponsor je ons. De marge tussen de bruto inkoop en verkoop is voor Bliss to Shine.

Heb je interesse in een  kerstpakket? Of wil je meer informatie ontvangen? Aanmelding kan tot 12 november 2021 via kerstpakket@blisstoshine.nl.

Deze maand stellen we Tamaar voor van Gastouderopvang De Ridderhelden.

Tamaar Borst van Gastouderopvang creëert een fijne omgeving voor onze kleintjes. Zoals ze zelf zegt:  In mijn ogen is het geen werk.
Als ik deze knuffels krijg iedere dag, dan ben je gewoon verwend. En dan is het geen werk!” Ze werkt enkel met natuurlijke producten in haar opvang.

Meer weten over Bliss Bizz?

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met: Mw. A (Arieta) Hoek – 085-004 1234

LOT OF HAPPINESS

Bliss to Shine is aangesloten bij Lot of Happiness, een loterij die goede doelen steunt die het verschil maken voor kinderen in Nederland en daarbuiten. Wanneer je bij de Lot of Happiness loterij een lot koopt voor Bliss to Shine doneer je elke trekking minimaal 40% van je inleg aan Bliss to Shine ! Een echte win-win!

Kalender

Speculaas - Amstelveens Nieuwsblad - Bliss to Shine

18 november 2021

Einde actie speculaaspoppen

4 jaar Bliss

23 November 2021

4 Jarig bestaan Bliss to Shine

Shine day

14 Mei 2022

Save the date Shine Day 2022

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *