WEBMASTER - ICT

DENNIS VEENHOF

Mijn naam is Dennis.
Samen met mijn vriendin Roelien en 2 zonen Sem en Jack woon ik in Veenendaal.

In het dagelijks leven verzorg ik de ICT bij een organisatie.

WEBMASTER - ICT

DENNIS VEENHOF

ICT Bliss shine For Cancer

Het is geen toeval dat de computers mijn grote hobby is. Ik wil ook zoveel mogelijk in huis automatiseren. Als ik met computers bezig ben, dan kan ik me daarin helemaal verliezen. Ik vergeet de tijd gewoon en schrik hoe laat het is als ik op de klok kijk.

HOE BEN JIJ IN CONTACT GEKOMEN MET BLISS TO SHINE?

Ik ben de buurman van Arieta en heb de website van Bliss Cosmetics van Arieta gebouwd. Zelf heb ik geen kanker gehad en ook in mijn familie komt gelukkig geen kanker voor. Dat hoop ik zo te houden.

Arieta vertelde over Bliss to Shine en door haar enthousiasme ben ik ook bij Bliss betrokken geraakt. Zo kan ik me inzetten voor een goed doel en voor iemand klaarstaan. Ik wil me niet zomaar aanmelden bij een goed doel. Ik moet er iets bij voelen. En dat is gebeurd door de verhalen en mooie plannen van Arieta. De eerste verwendag (Shine Day) was ik aanwezig op uitnodiging, de tweede Shine Day mocht ik de hele dag rondrijden in een rode BMW als vrijwilliger.

Een ervaring om nooit te vergeten!

WAT IS JOUW ROL BIJ BLISS TO SHINE?

Binnen de stichting ben ik verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de website. Daarnaast schrijf ik de computerprogramma’s, die nodig zijn bij het inschrijven bij onder andere de Familiedag. Ik zorg dat alles qua ICT in goede banen wordt geleid.

Stralende groet, Dennis