Blissi Special Days

“Papa was er toch een beetje bij”

Yvano en zus Jayda waren al in beeld bij Bliss to Shine. Hun aanvankelijke wens was om aan hun zieke vader te laten zien hoe zij er over tien jaar uit zouden hebben gezien. Tony kwam echter te overlijden nog voordat de wens in vervulling had kunnen gaan.

Minder dan veertien dagen geleden moesten Marcella, Jayda, Yvano en Zyva hun man en vader op zijn laatste reis begeleiden. Niet in een lijkenbak, zoals hij dat zelf altijd noemde, en ook niet in een pak maar op de tractor, begeleid door zijn liefhebbenden, familie, vrienden en de buurt langzaam er achteraan lopend en met de muziek van Snelle als begeleiding. Bijzonder en indrukwekkend!

Yvano had zo graag gewild dat Tony, zijn vader, nog bij zijn achtste verjaardag kon zijn. Daarom besloot moeder Marcella dat ondanks het korte tijdsverloop, de verjaardag van Yvano speciaal moest worden. Bliss to Shine werkte daar graag aan mee en veel werd uit de kast gehaald om dit te realiseren. En natuurlijk niet alleen voor Yvano maar voor iedereen uit het gezin.

Marcella werd al vroeg opgehaald met een flitsende Porsche. Na maanden voor haar man zorgen was het nu tijd om haar te verwennen met een uitgebreid kappersbezoek, een behandeling in de schoonheidssalon en ook nog een mooie nieuwe jurk. Natuurlijk was ze er bij toen Yvano en Jayda samen met ieder vijf vriendjes door politie en brandweer werden opgepikt bij de school die daarvoor beide klassen op het schoolplein had verzameld. Met loeiende sirenes vertrok de stoet naar het zwembad in Stiens dat helemaal alleen voor hen was geopend. Heerlijk spetteren en van de glijbaan af. Met daar natuurlijk ook een grote taart en cadeautjes van de vriendjes die ook in het complot zaten. Tony was er toch een beetje bij, want zijn foto stond prominent op de verjaardagstafel. Yvano wilde dat graag zo.

Terwijl de meiden gingen klimmen op de klimmuur, ging Yvano met zijn vrienden bij de brandweerkazerne langs. Alles werd naar buiten gereden tot aan de hoogwerker aan toe en natuurlijk werd er in een echt brandweerpak brandjes geblust.

Nadat de vriendjes thuis waren afgezet werd de hele familie weer herenigd voor een diner met opa en oma waar natuurlijk ook nog meer cadeaus waren. Onder andere voor Jayda, die gek is van voetbal. Super blij was ze met de twee kaartjes voor de eerste thuiswedstrijd van het Nederlands dameselftal! Ondanks al het verdriet was er de big smile van Yvano (en de rest) aan het eind van de dag. Voor meer dan een reden werd de achtste verjaardag inderdaad bijzonder en iets om nooit te vergeten.

Echt een overweldigende dag waar nog heel lang over nagepraat zal worden!

Ondanks al ons verdriet heeft Yvano een verjaardag gehad waar met een big smile aan teruggedacht zal worden.
Ik ben er nog steeds stil van 💖

Wat een fantastisch werk doen jullie en wat een perfecte coördinatie van de dag❣

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *