Persoonlijk / Ervaring

Patricks Shine Day ervaring

Ik liep vol verbazing rond!

Patrick's ervaring met de Shine Day

Patrick bezocht de de beide Shine Days die onze stichting tot nu toe heeft kunnen organiseren. Hij zette zijn ervaringen op papier en die mogen we via een blog met jullie delen.

Tot nu toe zijn er twee Shine Days geweest en ik heb beide bezocht. Je mocht meerdere mensen meenemen en ik heb twee keer mijn ouders meegenomen en elke keer een nichtje.

De één heeft MS en de ander heeft borstkanker gehad en ik vond dat ze wel een verwendag konden gebruiken.

Geld ophalen voor kinderen

Ik  weet nog dat ik de eerste keer binnenkwam en met verbazing rondliep van wat er allemaal te zien en te doen was. Je kon bijvoorbeeld genieten van heerlijk eten, drinken, barbecue, entertainment (ook voor de  kids), muziek, workshops, massages, kraampjes etc. Ze hebben zelfs een veiling gehouden om geld op te halen voor kinderen die in een gezin leven waar iemand kanker heeft.

De tweede keer was het nog groter aangepakt. Er was ook weer van alles te doen en te zien,  je kan het zo gek niet bedenken. Buiten stond zelfs een klimmuur, trikes en muscle cars. Zelf heb ik aan een aantal activiteiten deelgenomen; een lezing bijgewoond over ’emotie met kanker’ (samen met mijn nichtje), een stoelmassage en ook nog een fotomomentje.  Het was ook leuk om weer (oude) bekenden te zien en nieuwe mensen te leren kennen. Bijzonder is dat er zelfs een huwelijk heeft plaatsgevonden.

Het was beide keren druk, gezellig en heel goed geregeld! Ik vond het top en heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ook mijn ouders en mijn nichtjes hebben genoten en waren enthousiast. Mijn nicht die vanwege MS in een rolstoel zit, fleurde  helemaal op en dat vond ik mooi om te zien.

Ik vind het fantastisch dat er zoveel vrijwilligers en (horeca)ondernemers belangeloos mee deden en ook een leuke dag hadden. Iedereen liep te shinen!

Bliss to Shine, heel erg bedankt voor de geweldige dagen. We hebben allemaal heel erg genoten en liepen dan ook stralend naar buiten!

 

Echt geweldig!!

Je kon in mooie dure auto’s een rondje meerijden. Dat leek mij wel wat! Toen ik aan de beurt was en de auto’s terugkwamen van de vorige rit, zagen we een politieauto achter hun aan rijden. Waarschijnlijk omdat ze te hard reden. Ook zagen we ineens een politiehelikopter boven het inloophuis. De politie kwam toen even informeren wat er allemaal aan de hand was. Ik heb toen Arieta erbij gehaald en het bleek dat ze het niet had doorgegeven aan de politie. Kan gebeuren dat je zoiets vergeet. Ze zagen het dan ook door de vingers, maar ik mocht helaas geen rondje meer rijden. Ik heb toen er toen maar even ingezeten en een mooie foto gemaakt als aandenken.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *