Shine Day

Safe the date

MyCards

DE KAARTEN

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een mooie save the date kaart en uitnodiging.

Deze mochten we bij MyCards laten ontwerpen.

Woensdag 22 mei mochten we langskomen bij Michel. We kwamen aan op een unieke locatie namelijk de voormalige Ritmeester Sigarenfabriek

Het eerste wat ons opviel, wat dat het een echte vakman is.

Vol enthousiasme vertelde hij over het ontstaan van het bedrijf en de mogelijkheden die My Cards ons biedt. Ik had werkelijk geen idee dat er zoveel mogelijk was. Zó gaaf!

Welk lettertype vinden we mooi? Welke afmeting voor de kaart vinden we mooi? En welk papier? Serieus… We hebben heel, heel veel verschillende kaarten bekeken. Omdat we in de herfst trouwen vinden wij het leuk dat de kaart ook een herfstgevoel geeft.

Michel dacht gelukkig erg met ons mee en legde ons veel opties voor om te overwegen. Wij hebben ook een voorbeeld laten zien van wat wij in gedachten hebben.

Michel gaf direct aan dat hij dit voorbeeld mee zou nemen binnen het team, zodat we uiteindelijk wel een originele kaart hebben.

Al met al was deze meeting bijzonder prettig.

Wij vonden het heel uniek dat we een uur om de tafel hebben kunnen zitten met tastbare voorbeelden.

Slechts een week later, op 29 mei, ontvingen we al het pakketje van MyCards.

Hierin zaten het door ons gekozen ontwerp, afgedrukt op verschillende soorten papier, formaat en ieder met een andere envelop.

Één kaart sprong er direct uit, waardoor de keuze snel was gemaakt. Inmiddels hebben onze gasten de kaart al op de mat gekregen en prijkt deze hopelijk op heel veel schoorstenen, kastjes en planken!

De kaarten zijn aangeboden door

MyCards.nl

Zwolseweg 202
7315 GP Apeldoorn
06-23992249

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *