SAMENWERKINGSPARTNERS

Door samen te werken met de juiste partners maken we gebruik van elkaars kwaliteiten en kunnen we meer bereiken.

Wil je met ons sparren over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

SAMENWERKINGSPARTNERS

Samenwerken - Bliss Shine For Cancer
Onky Donky Rhenen

STICHTING ONKY DONKY

Onky Donky zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn. Dit kunnen onder andere kinderen zijn uit een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, kinderen die onder de armoedegrens leven en kinderen met lichamelijke dan wel verstandelijke beperkingen.

Stichting Gaandeweg - Bliss Shine For Cancer

STICHTING GAANDEWEG

Stichting Gaandeweg organiseert korte vakanties voor gezinnen waarvan een kind kanker heeft. Kinderkanker trekt een heftige wissel op het gezinsleven, ook voor de broertjes en zusjes. Tussen de behandelingen door op adem komen in een andere omgeving is voor deze gezinnen ontzettend waardevol. Even geen zorgen, verdriet en pijn. Even geen witte jassen, operaties, bestralingen of chemo’s. Hoogspanning maakt ruimte voor ontspanning.

Veluwse Wens Ambulance - Bliss Shine For Cancer

VELUWSE WENS AMBULANCE

Stichting Veluwse Wens Ambulance is opgericht op 4 juni 2014. Wij hebben als doel laatste wensen mogelijk maken voor mensen die ernstig (terminaal) ziek zijn en afhankelijk zijn van liggend vervoer. Wij bieden deze mensen kosteloos, professioneel en comfortabel liggend vervoer aan ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte en verzorgt daarbij ook de volledige zorg welke nodig is.

De wensen zijn heel divers. Van nog eenmaal een bezoek aan het ouderlijk huis tot aan naar de bruiloft van mijn zoon/dochter, van dagje dierentuin tot aan dagje strand, noem het maar op.

Invitee

STEUN EN AANDACHT

Kanker kan je leven totaal op z’n kop zetten. Als je zelf de diagnose krijgt of iemand die je lief is. Dan is het prettig als je ergens terecht kunt met je vragen, angsten en verdriet. Bij mensen die veelal uit eigen ervaring weten wat de impact van kanker is op je eigen leven en dat van direct betrokkenen.

Invitee biedt een ongedwongen ontmoetingsplek in Veenendaal waar je kunt praten of zwijgen, huilen of lachen. Waar je ontspannen, actief of creatief bezig kunt zijn. En waar je meer over kanker te weten kunt komen. Of er juist even helemaal niet mee bezig kunt zijn. Ervaar het zelf. Je bent van harte uitgenodigd!

Laatste levensfase - Bliss Shine For Cancer

JOUW LAATSTE LEVENSFASE

In de laatste levensfase komt er heel veel op je af. Waar kun je allemaal mee te maken krijgen? Voor welke keuzes kom je te staan? Hoe kun je van deze periode een waardevolle en liefdevolle tijd maken, samen met je dierbaren? Praten over je wensen en gedachten over de laatste levensfase is niet makkelijk of vanzelfsprekend. Wat nu en hoe dan? Jouw Laatste Levensfase denkt mee in deze moeilijke periode. Jouw Laatste Levensfase heeft als doel dat je/jullie zelf de regie kunnen houden.

Misschien heb je wel een bucketlist of wil je graag nog eens met al je vrienden en familie een mooie herinnering creëren. Bij Jouw Laatste Levensfase draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.

St. Present Bliss to Shine

STICHTING PRESENT

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd.

Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dat is de missie van Present! Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid om je als groep of individu in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.