SAMENWERKINGSPARTNERS

Door samen te werken met de juiste partners maken we gebruik van elkaars kwaliteiten en kunnen we meer bereiken.

Wil je met ons sparren over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

SAMENWERKINGSPARTNERS

Samenwerken - Bliss Shine For Cancer

Stichting Onky Donky

Stichting Onky Donky zet zich in vanuit het Onky Donky huis in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn.

Stichting Gaandeweg

Stichting Gaandeweg organiseert korte vakanties voor gezinnen waarvan een kind kanker heeft. Kinderkanker trekt een heftige wissel op het gezinsleven, ook voor de broertjes en zusjes.

Stichting Droomdag

Stichting Droomdag geeft gezinnen met een ouder die oncologisch en/of levensbedreigend ziek is en waar het jongste kind onder de 16 jaar is een Droomdag.

Veluwse Wens Ambulance

Stichting Veluwse Wens Ambulance realiseert laatste wensen voor mensen die ernstig (terminaal) ziek zijn en afhankelijk zijn van liggend vervoer.

Jouw laatse levensfase

In de laatste levensfase komt er heel veel op je af.  Bij Jouw Laatste Levensfase draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.

Stichting Present

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden ze vele mogelijkheden.

Stichting Invitee

Invitee biedt een ongedwongen ontmoetingsplek in Veenendaal waar je kunt praten of zwijgen, huilen of lachen. Waar je ontspannen, actief of creatief bezig kunt zijn.