SAMENWERKINGSPARTNERS

Door samen te werken met de juiste partners maken we gebruik van elkaars kwaliteiten en kunnen we meer bereiken.

Wil je met ons sparren over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

SAMENWERKINGSPARTNERS

Veluwse wens ambulance - Bliss to Shine

Stichting Onky Donky

Stichting Onky Donky zet zich in vanuit het Onky Donky huis in voor kinderen in de leeftijd van 3 – 12 jaar in een zorgelijke situatie die beperkt worden in hun kind-zijn.

Stichting Droomdag

Stichting Droomdag geeft gezinnen met een ouder die een oncologisch en/of levensbedreigend ziek heeft en waar het jongste kind onder de 16 jaar is een Droomdag.

Stichting Komma

Stichting Komma helpt uitbehandelde ouders kosteloos een blijvende herinnering na te laten aan hun kind door het geven van een Komma. Dit kan niet zonder jouw hulp.

Veluwse Wens Ambulance

Stichting Veluwse Wens Ambulance realiseert laatste wensen voor mensen die ernstig (terminaal) ziek zijn en afhankelijk zijn van liggend vervoer.

Stichting Gaandeweg

Stichting Gaandeweg organiseert korte vakanties voor gezinnen waarvan een kind kanker heeft. Kinderkanker trekt een heftige wissel op het gezinsleven, ook voor de broertjes en zusjes.

Jouw laatse levensfase

In de laatste levensfase komt er heel veel op je af.  Bij Jouw Laatste Levensfase draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.

HartenTroost

Als iemand in je omgeving de diagnose kanker krijgt, voel je je als naaste al snel machteloos; hoe vind je de juiste woorden? HartenTroost biedt inspiratie voor geschenken en geeft je richting.

Stichting Invitee

Invitee biedt een ongedwongen ontmoetingsplek in Veenendaal waar je kunt praten of zwijgen, huilen of lachen. Waar je ontspannen, actief of creatief bezig kunt zijn.

Stichting Present

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden ze vele mogelijkheden.