SAMENWERKINGSPARTNERS

Door samen te werken met de juiste partners maken we gebruik van elkaars kwaliteiten en kunnen we meer bereiken.

Wil je met ons sparren over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

SAMENWERKINGSPARTNERS

Veluwse wens ambulance - Bliss to Shine

Stichting Fonkel

Bij Stichting Fonkel vinden wij dat ieder kind, met of zonder beperking, kind moet kunnen en mogen zijn. Want ‘gewoon kind zijn’ vormt de basis voor je eigenwaarde en ontwikkeling.

Stichting Droomdag

Stichting Droomdag geeft gezinnen met een ouder die een oncologisch en/of levensbedreigend ziek heeft en waar het jongste kind onder de 16 jaar is een Droomdag.

Stichting Komma

Stichting Komma helpt uitbehandelde ouders kosteloos een blijvende herinnering na te laten aan hun kind door het geven van een Komma. Dit kan niet zonder jouw hulp.

Wens Ambulance Gelderland

Wens Ambulance Gelderland – Veluwse Wens Ambulance realiseert laatste wensen voor mensen die ernstig (terminaal) ziek zijn en afhankelijk zijn van liggend vervoer.

Stichting Gaandeweg

Gaandeweg organiseert korte vakanties voor gezinnen waarvan een kind kanker heeft. Kinderkanker trekt een heftige wissel op het gezinsleven, ook voor de broertjes en zusjes.

Jouw laatse levensfase

In de laatste levensfase komt er heel veel op je af.  Bij Jouw Laatste Levensfase draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.

HartenTroost

Als iemand in je omgeving de diagnose kanker krijgt, voel je je als naaste al snel machteloos; hoe vind je de juiste woorden? HartenTroost biedt inspiratie voor geschenken en geeft je richting.

Stichting Invitee

Invitee biedt een ongedwongen ontmoetingsplek in Veenendaal waar je kunt praten of zwijgen, huilen of lachen. Waar je ontspannen, actief of creatief bezig kunt zijn. Ervaar het zelf.

Stichting Xenia's Wish

De stichting draagt bij aan het welzijn van jongeren die te maken hebben met de gevolgen van kanker. Ze laten jongeren even ontsnappen door het organiseren van uitjes en activiteiten met vrienden en vriendinnen.

Stichting Geniet namens Anique

Het eerste doel is geld inzamelen voor jongvolwassenen (in de leeftijd van 18-35 jaar) met kanker, om hen een leuke dag of moment te bezorgen. Juist in deze fase in het leven is het zo belangrijk om leuke activiteiten te kunnen doen, mooie herinneringen te kunnen maken met je naasten