Actueel, Nieuwsbrief

Bliss to Shine Update september

September 2021

Trots op de CBF erkenning

Het was even spannend, maar we hebben hem binnen: het CBF certificaat!!!
De CBF-erkenning is hèt keurmerk voor goede doelen in Nederland. Afgegeven na toetsing door het CBF de toezichthouder Goede Doelen. Het CBF toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Wij zijn toegevoegd aan de lijst met Erkende Goede Doelen. Dus nu weet je zeker dat jouw donatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld. Hier zijn wij natuurlijk onwijs trots op.

Stralende groet,
Arieta Hoek – Directeur St. Bliss to Shine

Bliss to Shine speculaasactie is gestart.

Bliss to Shine doet, net als vorig jaar, mee aan de speculaaspoppenactie. Ons doel is om zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen zodat we met de opbrengst onbetaalbare herinneringen kunnen realiseren voor gezinnen die dealen met kanker.

Natuurlijk we hebben een doel gesteld, dit jaar willen we 10.000 speculaaspoppen verkopen. 2 jaar geleden verkochten we 600 poppen. Vorig jaar zeiden we angstvallig tegen elkaar “zouden we de 1200 redden?”. Nou dat zijn er 4800 geworden. Daarom lijkt het ons fantastisch als we dit jaar met een team door heel Nederland de 10.000 gaan halen.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ons dit als één team gaat lukken. Maar we willen jullie natuurlijk ook motiveren. Dus eerst even over de speculaaspop, onze typisch Nederlandse speculaaspoppen worden op traditionele wijze gebakken en geleverd door Aviateur Banketbakkerijen. Deze royale pop van 500 gram wordt specifiek ingezet voor deze actie en verpakt in een mooie geschenkdoos.

De verkoopprijs van de speculaaspop is € 5,- per stuk. En van iedere verkochte speculaaspop minimaal € 2,75 direct naar de Bliss-Kas gaat, waar we weer prachtige dingen mee kunnen doen.

Wil jij ons helpen om de speculaaspoppen te verkopen?

Want de verkoper die de meeste speculaaspoppen verkoopt wint een geweldige prijs.

  1. De eerste prijs is een verblijf van 2 nachten voor 2 personen incl. ontbijt in B&B de Palmen in Afferden.
  2. De tweede prijs is paintball of Airsoft in Harderwijk – 2,5 uur voor 12 personen.
  3. De derde prijs is een Bliss to Shine Promopakket.

De speculaaspoppen kunnen verkocht worden tot uiterlijk donderdag 18 november 2021. Aanmelden kan via Speculaas@blisstoshine.nl 

Blissi Special Day coördinatoren gezocht voor verschillende regio's

Een Blissi Special Day coördinator regelt de Blissi Special Day van begin tot het eind, zo ga je in gesprek met het gezin en benader je bedrijven en instellingen die kunnen bijdragen aan het realiseren van deze dag.

Ben jij minimaal 25 jaar en de geknipte persoon die in het eerste contact met het gezin kan luisteren naar wat niet wordt gezegd, en mede hierdoor het voor elkaar krijgt dat deze mensen met een koffer vol herinneringen huiswaarts keren?

Kijk voor onze vacatures op onze vacaturesite.

In de spotlight: Nicole Burgersdijk

Sinds 10 september versterkt Nicole Burgersdijk het Bliss to shine team in de rol van HR Manager. Hierin is zij de coördinator van onze regio- coördinatoren.

“Afgelopen voorjaar tijdens een online ontbijtsessie van Ondernemersnetwerk Biz ontmoette ik Arieta Hoek (directeur/oprichter) van Bliss to Shine.

Nicole - Vrijwilliger in beeld

En toen ik ook hoorde waarom zij dit erkende goede doel heeft opgericht wilde ik heel graag een kop koffie met haar gaan drinken. Zogezegd en gedaan!”
Op de vraag hoe het komt dat juist haar keuze op Bliss to Shine is gevallen, antwoordt zij: “Toe mijn man 35 was kreeg hij de diagnose teelbalkanker, wat veel impact had op ons als pasgetrouwd stel en onze kinderwens, omdat dit hem onvruchtbaar maakte. Gelukkig is hij genezen. Uiteindelijk werd ik na een lange periode van IVF trajecten zwanger van een jongen en een meisje. Ons meisje is overleden, onze zoon is nu een flinke jongen van 13. Naast mijn eigen bedrijf waarin ik me richt op vrouwen van 40 jaar en ouder die een heftige tijd hebben mee gemaakt, weer te stralen en duurzaam inzetbaar te blijven, voelde ik ruimte om vrijwilligerswerk te gaan doen. De klik met Bliss to Shine en Arieta voelde ik meteen”.

Stralend kerstpakket dit jaar?

Bliss to shine en Complementair bieden kerstpakketten aan met een bijzonder verhaal. Dus zoek je een stralend eindejaarsgeschenk om jouw collega’s of je zakenrelaties te bedanken voor hun inzet of samenwerking?

Bestel dan één van de kerstpakketten van Complementair. Zij zijn de specialist op het gebied van eindejaarsgeschenken.

christmas-1786558_1920

Deze kerst kan je Bliss to Shine steunen door minimaal 60 kerstpakketten af te nemen. Voor ieder wat wat wils: voor mannen en vrouwen, voor echte koffiefanaten en theeliefhebbers. De bedragen starten vanaf €25,-. Hiermee sponsor je ons. De marge tussen de bruto inkoop en verkoop is voor Bliss to Shine.

Heb je interesse in een  kerstpakket? Of wil je meer informatie ontvangen? Aanmelding kan tot 12 november 2021 via kerstpakket@blisstoshine.nl.

Deze maand stellen we Joar voor van Exite Projects BV.

Exite projects BV. is een uitzendbureau en gefocust op de werving van studenten, starters en young professionals. “Passend werk creëert waarde voor flexkrachten en voor opdrachtgevers. Zo vinden wij de werknemers die de ontwikkeling stimuleren van de organisatie. Onze ambitie is dan ook om een verfrissend werkgever te zijn, die de flexkrachten motiveert om het beste uit hunzelf te halen.”.

Meer weten over Bliss Bizz?

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met: Mw. A (Arieta) Hoek – 085-004 1234

LOT OF HAPPINESS

Bliss to Shine is aangesloten bij Lot of Happiness, een loterij die goede doelen steunt die het verschil maken voor kinderen in Nederland en daarbuiten. Wanneer je bij de Lot of Happiness loterij een lot koopt voor Bliss to Shine doneer je elke trekking minimaal 40% van je inleg aan Bliss to Shine ! Een echte win-win!

Kalender

CBF Certificering

1 Okt. 2021

Overhandiging CBF Erkenning

Team overleg

9 okt. 2021

Coördinatoren vergadering

Your gift - Bliss to Shine

12 Oktober 2021

Op bezoek bij YourGift in Amsterdam

4 jaar Bliss

23 November 2021

4 Jarig bestaan Bliss to Shine

Shine day

14 Mei 2022

Save the date Shine Day 2022

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *