Veenendaal, 1 juni 2024 – Op zaterdag 1 juni opende evenementencentrum De Basiliek in Veenendaal zijn deuren voor de jaarlijkse verwendag georganiseerd door Stichting Bliss to Shine. Deze speciale dag was volledig gewijd aan (ex-) kankerpatiënten en hun naasten, en stond in het teken van ontspanning en plezier.

Help ons om volgend jaar weer een topdag te organiseren!

SFEERIMPRESSIE 2024

200 vrijwilligers creëerde onbetaalbare momenten

WE VERWELKOMDE 650 GASTEN

Tussen 10.00 en 16.30 uur genoten ruim 650 gasten van een breed scala aan activiteiten. Voor jong en oud, man en vrouw, was er iets te beleven. Ritjes met trike, vrachtwagens en sportwagens brachten een glimlach op de gezichten van velen. Daarnaast konden de gasten genieten van haar- en nagelverzorging, live muziek, knutseltafels, schminken en de informatiemarkt. Een van de hoogtepunten was de aanwezigheid van Ronald de Boer, de enige echte!

Het evenement werd feestelijk afgesloten met een spetterend optreden van Davy Keys, waarbij zowel gasten als vrijwilligers de voetjes van de vloer haalden. Aan het einde van de dag werd bekendgemaakt dat de volgende Shine Day op zaterdag 14 juni 2025 zal plaatsvinden, wederom in De Basiliek.

Het evenement werd mogelijk gemaakt door het indrukwekkende aantal van 200 vrijwilligers en ruim 100 sponsoren; zonder hen was deze dag niet mogelijk geweest!