SPECULAAS ACTIE

Verras relaties en collega’s tijdens de Sinterklaasperiode met een professioneel gebakken flinke speculaaspop met een afmeting van 50 cm en een gewicht van 500 gram. De speculaaspop bestel je voor slechts € 6,- per stuk.

Van iedere verkochte speculaaspop gaat namelijk minimaal €2,78 direct naar Bliss to Shine.

SPECULAAS ACTIE

Speculaas pop
VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Mw. H (Hetty) Davelaar

  • Dir: 06-51917391
  • Alg: 085-0041234
  • WhatsApp:  

Vragen over de Speculaas actie

De bestelde speculaaspoppen kunnen worden afgehaald op onderstaande locaties. Per afhaallocatie kan het verschillen op welk moment, dat bepaalt de afhaallocatie namelijk zelf. Je ontvangt bericht zodra de bestelling voor je klaar staat.

De speculaaspoppen zijn af te halen bij diverse afhaallocaties door heel Nederland. Uiteraard willen we dat uitbreiden. Wil jij ook afhaallocatie worden? Neem dan contact op met de coördinator voor meer informatie.

Maar natuurlijk! Wij zij blij met alle hulp en breiden ons verkoopnetwerk graag uit. Neem contact op met de coördinator voor meer informatie.

De Speculaaspoppen worden eind week 47 bij de distributiepunten geleverd. Je ontvangt van ons een bericht wanneer je bestelling kan worden afgehaald bij de betreffende afhaallocatie.

Liever niet, maar bestellingen vanaf 48 stuks (4 dozen) kunnen worden bezorgd. Het voor ons echter fijn als u ze bij een afhaalpunt in de regio kunt ophalen.
Dat scheelt een hoop logistiek werk (en geld). Er zijn afhaalpunten op diverse plekken in het land waar de bestelling kan worden afgehaald.

Bezorging zal zijn op 24 & 25 november op basis van de logistieke planning.

Van iedere bestelling in de webshop ontvang je een factuur op het ingevoerde e-mailadres.